Αποκλειστικό: Η Μυρτώ Αλικάκη μπαίνει στον «Ήλιο» - Τα πρώτα γυρίσματα και ο ρόλος
Media

Αποκλειστικό: Η Μυρτώ Αλικάκη μπαίνει στον «Ήλιο» - Τα πρώτα γυρίσματα και ο ρόλος

Ηθοποιός με μακρά πορεία στο χώρο και δεκάδες τηλεοπτικές επιτυχίες η Μυρτώ Αλικάκη επιστρέφει και πάλι στη μικρή οθόνη μέσα από την σειρά του Ant1 «Ήλιος». 

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες τα γυρίσματα με την ηθοποιό έχουν ήδη ξεκινήσει και θα τη δούμε σε περίπου τρεις εβδομάδες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η Μυρτώ Αλικάκη θα υποδυθεί την σύζυγο του τηλεοπτικού Παύλου Σαρόγλου, Αντώνη Καρυστινού, με τον οποίο έχουν χάσει μια κόρη, σύμφωνα με το σενάριο.

Ποιος είναι ο Παύλος Σαρόγλου

Ο Παύλος Σαρόγλου είχε μια όμορφη αγαπημένη οικογένεια, μια επιτυχημένη καριέρα δικηγόρου και μια τακτοποιημένη ζωή. Μια στιγμή, όμως, ήταν αρκετή για να αλλάξει τον κόσμο του για πάντα. Η δύναμη και η αντοχή του δοκιμάζονται, όμως πιο πολύ δοκιμάζεται η δυνατότητά του να αγαπάει, να μοιράζεται και να τολμά. Η ζωή πια του φαίνεται σαν εχθρικό και επικίνδυνο τοπίο, όπου το κακό παραμονεύει σε κάθε βήμα και του στερεί κάθε άλλη προοπτική. Μπορεί η ελπίδα να φωτίσει ξανά το βλέμμα του; Θα μπορέσει να αφεθεί ξανά στο απρόοπτο της ζωής; Να πιστέψει και να αγαπήσει;

Τελευταία συμμετοχή της Μυρτώς Αλικάκη ήταν στη σειρά του Mega Σιωπηλός Δρόμος αλλά και σε ένα από τα επεισόδια της σειράς Καρτ Ποστάλ για την ΕΡΤ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved