Deadly Women: Γυναίκες που σκότωσαν ή επιχείρησαν να σκοτώσουν τα παιδιά τους - Απόψε στον ΣΚΑΙ
Media

Deadly Women: Γυναίκες που σκότωσαν ή επιχείρησαν να σκοτώσουν τα παιδιά τους - Απόψε στον ΣΚΑΙ

Deadly Women: Απόψε, Πέμπτη 7/4 στις 23.45, θα δούμε 4 επεισόδια back to back με γυναίκες που σκότωσαν ή επιχείρησαν να σκοτώσουν τα παιδιά τους.

Αναλυτικά όσα θα δούμε απόψε στον ΣΚΑΙ...

SACRIFICE THEIR BLOOD

Για τον πολύ κόσμο, οι «στοργικές» μητέρες που θα δούμε σε αυτό το επεισόδιο ήταν η προσωποποίηση της τρυφερότητας και της ηρεμίας. Πίσω από τις κλειστές πόρτες των σπιτιών τους, όμως, κάθε μια από αυτές είχε ως μοναδικό σκοπό τη δική της ικανοποίηση. Και δε δίστασαν να φτάσουν ακόμα και στο έγκλημα.

MURDER OF INNOCENCΕ

Ο ρόλος μιας μητέρας είναι να αγαπά και να φροντίζει τα παιδιά της, βάζοντας τις δικές τους ανάγκες πάντα πάνω από τις δικές της. Για τις γυναίκες που θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο, όμως, ισχύει το αντίθετο. Θα γνωρίσουμε μια γυναίκα που από πλήρη έλλειψη εμπιστοσύνης στον έξω κόσμο προτίμησε να σκοτώσει τα τρία της παιδιά παρά να μοιραστεί την κηδεμονία τους με τον πρώην σύζυγό της. Μια άλλη γυναίκα αφήνει τον έλεγχο στην ψυχική ασθένεια από την οποία υποφέρει, με αποτέλεσμα να θέσει τα δυο παιδιά της σε ακραίο κίνδυνο. Τέλος, μια ακόμη διαταραγμένη μητέρα χάνει δύο παιδιά από φυσικά αίτια, και άλλα οκτώ χάνονται στα δικά της χέρια.

BURY THEIR BABIES

Η ανάγκη μιας μητέρας να αγαπά και να προστατεύει το παιδί της είναι η βιολογική έκφραση ενός ενστίκτου βαθιά ριζωμένου στον εγκέφαλο. Κάποιες γυναίκες όμως επιλέγουν να πάνε ενάντια σ’ αυτό το αρχέγονο ένστικτο. Ίσως ο τίτλος της μητέρας να μην πρέπει καν να χρησιμοποιείται, όταν πρόκειται για γυναίκες που αφαιρούν τη ζωή από τα ίδια τους τα παιδιά.

THE SACRED BOND

Σ΄ αυτό το επεισόδιο θα δούμε τις ιστορίες τριών γυναικών που κατέστρεψαν με το χειρότερο τρόπο τον ιερό δεσμό μητέρας και παιδιού. Το 1984 μια σατανική μητέρα από την Καλιφόρνια σκότωσε δύο από τα έξι παιδιά της, και μάλιστα προσπάθησε να πείσει τα υπόλοιπα να καλύψουν την πράξη της. Το 1995 μια γυναίκα από το Κάνσας, για να εκδικηθεί τον άντρα της που την εγκατέλειψε, έβαλε φωτιά στο σπίτι της, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο από τα τρία παιδιά της. Και τη δεκαετία του 1980 μια γυναίκα σκότωσε τρία νεογέννητα παιδιά της, τα οποία βρέθηκα είκοσι χρόνια αργότερα όταν και αποκαλύφθηκε το τρομερό έγκλημά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved