Media

Χαριτάτος: Η σπάνια εμφάνιση και η αποκάλυψη: «Έχω συνεργαστεί με άνθρωπο που με έχει διασύρει»

Gossip-tv Team

Πιο αποκαλυπτικός από ποτέ ο Σπύρος Χαριτάτος στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4».

Σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για τον λόγο που δεν είναι πλέον στην τηλεόραση ενώ αποκάλυψε πως έχει συνεργαστεί με άνθρωπο που τον έχει διασύρει.

«Δεν μπορώ να κάνω κάτι για κάποιον που έχει μια άσχημη γνώμη για μένα. Αν με ρωτάτε για ανθρώπους που ξέρω ότι δεν με συμπαθούν και πίσω από την πλάτη μου έχουν πει πράγματα, κυρίως στον χώρο μας που είναι αδυσώπητος και ανηλεής, δεν παίρνεις ανάσα ειδικά αν θεωρούν ότι έχεις μια εξέλιξη που θεωρούν ενδεχομένως ότι θα τους πάρεις το πορτοφόλι από την τσέπη ή την θέση…

Μου έχει συμβεί. Έχω συναντήσει άνθρωπο ο οποίος στο παρελθόν με έχει διασύρει. Έχουμε συνεργαστεί δηλαδή. Όχι απλά με είχε διασύρει ο ίδιος, αλλά είχε συντονίσει ομάδα ανθρώπων που με διέσυραν. Το ήξερα και συνεργαστήκαμε γιατί ήταν σε ανάγκη και με χρειαζόταν. Εκείνη τη στιγμή προφανώς δεν ήξερε ότι εγώ γνώριζα και μάλιστα με διέσυρε και μετά. Δεν έχει όμως σημασία, δεν αλλάζουν οι άνθρωποι», αποκάλυψε.

Όσο για τον λόγο που πλέον δεν είναι στην τηλεόραση, απάντησε:

«Δεν χωράω στην τηλεόραση, έρχονται νέα πρόσωπα, υπέροχοι άνθρωποι, παιδιά που τους έρχονται ευκαιρίες, συνάδελφοι που ήταν για χρόνια πίσω. Δεν επιδίωξα να μπω μέσα. Μου έγιναν προτάσεις αλλά προτάσεις που δεν με ενδιέφεραν, εμένα με ενδιέφερε κάτι που να νιώθω χρήσιμος»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved