Κάμπινγκ: Η νέα σειρά του MEGA
Media

Κάμπινγκ: Η νέα σειρά του MEGA

Τα στελέχη του MEGA σχεδιάζουν υπό άκρο μυστικότητα, το πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν την τηλεοπτική σεζόν 2022-202 3 και στο οποίο θα δώσουν και πάλι έμφαση στην ελληνική μυθοπλασία.

Σε αυτό το πλαίσιο, εξασφάλισαν τα δικαιώματα μίας σειράς που συνδυάζει το γέλιο, το μυστήριο και την περιπέτεια.

Αναφερόμαστε στο «Κάμπινγκ», σε σενάριο Φώτη Γεωργίδη, που προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία για δύο σεζόν στον Αlpha Κύπρου. Η σειρά λαμβάνει χώρα σε ένα παραθαλάσσιο κάμπινγκ της επαρχίας.

Ενας καταπιεσμένος πρώην λογιστής αποσπά ένα μεγάλο χρηματικό ποσό με δόλιο τρόπο και μετακομίζει με τα παιδιά του σε ένα κάμπινγκ που διευθύνει ένας μυστηριώδης άντρας. Οταν τον ανακαλύπτουν για το χρηματικό ποσό που απέσπασε, εκμεταλλεύεται τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου και τη σύζυγο του για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα. Ξέπλυμα βρόμικου χρήματος.

Εκτοτε, λοιπόν, η ηρεμία των κατοίκων του κάμπινγκ ταράζεται με τις επισκέψεις της Αστυνομίας - και όχι μόνο. Να σημειωθεί οτι στην Κύπρο, την παραγωγή του «Κάμπινγκ » έκαναν ο Αντρέας Γεωργίου και ο Κούλλης Νικολάου, οι οποίοι το πρότειναν στον σταθμό να στήσει το δικό του... κάμπινγκ, ενώ, στην Ελλάδα, δεν θα έχουν κάποια ανάμειξη.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved