Άντρας εισέβαλε με ρόπαλο στην ΕΡΤ - Όλες οι λεπτομέρειες
Media

Άντρας εισέβαλε με ρόπαλο στην ΕΡΤ - Όλες οι λεπτομέρειες

Πριν λίγα λεπτά ένας άγνωστος άνδρας εισέβαλε οπλισμένος με ένα ρόπαλο στο κτίριο της ΕΡΤ, στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής.

Μάλιστα ο άνδρας μπήκε στο σημείο με το αυτοκίνητό του, σπάζοντας την προστατευτική μπάρα και στη συνέχεια εκτός εαυτού μπήκε στο κτίριο.

Στη συνέχεια έφτασε με το ρόπαλο μέχρι το χώρο της υποδοχής χωρίς να προκαλέσει υλικές ζημιές και κατευθύνθηκε μέχρι το λογιστήριο, στο οποίο και κατάφερε να φτάσει.

Οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν αμέσως και έσπευσαν στο σημείο ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Οι αστυνομικοί κατάφεραν άμεσα να τον ακινητοποιήσουν και το επεισόδιο έλαβε αίσιο τέλος.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του gossip-tv όλοι οι εργαζόμενοι καλά στην υγεία τους και επέστρεψαν κανονικά στις δουλειές τους.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ σε σχέση με το συμβάν, αναφέρει:

«Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτίριο κρατώντας ένα ρόπαλο, έχοντας προηγουμένως προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 μέτρα από την κεντρική πύλη. Η ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεων του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής. Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές αυτό περιστατικό».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved