Ο όρκος: Η Χλόη έρχεται σε ρήξη με τον Παύλο
Media

Ο όρκος: Η Χλόη έρχεται σε ρήξη με τον Παύλο

Ο όρκος - Νέο επεισόδιο: Όσο ο Στέφος ψάχνει την Ολίβια για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα, η Χλόη έρχεται σε ρήξη με τον Παύλο.

Ο Άγγελος, μέσω της έρευνάς του, οδηγείται στην κολλητή της Μιράντας Αλυφαντή, τη Λάιλα, ενώ ο κολλητός του Ανδρέα Ζαφείρη τού αποκαλύπτει τη δική του εκδοχή για τη νύχτα του πάρτι. Στο μεταξύ, ο Σάλβα αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και ανακαλύπτει ποιος του την έστησε.

Παρακολουθήστε όλες τις εξελίξεις της δραματικής αστυνομικής-ιατρικής σειράς «Ο όρκος», στα νέα επεισόδια που μεταδίδονται από την ΕΡΤ1, το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022, από τις 22:00 ώς τις 24:00.

Επεισόδιο 29ο: «Μίλα»

Η Άρτεμις ζητάει από τον Άγγελο απόσταση. Η Ελεάννα βρίσκει τον Παύλο σε άσχημη κατάσταση και προσπαθεί να τον πείσει να λύσει το θέμα με το χέρι του. Η Νταίζη προσεγγίζει τη Λουίζα για να μάθει για τα σημάδια στο χέρι της, όμως η απάντησή της την μπερδεύει.

Κι όσο ο Στέφος ψάχνει την Ολίβια για να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα και η Χλόη έρχεται σε ρήξη με τον Παύλο, ο Άγγελος αποκωδικοποιεί ένα στοιχείο, που τον οδηγεί στην κολλητή της Μιράντας Αλυφαντή, τη Λάιλα. Ποιος μπήκε ανάμεσα στα δύο κορίτσια εκείνο το βράδυ και οδήγησε τη Μιράντα να φύγει από το πάρτι;

Επεισόδιο 30ό: «Το φορτίο»

Ο Σάλβα αποφασίζει να πάρει την κατάσταση στα χέρια του και να μάθει ποιος κρύβεται πίσω από τις ουσίες, που βρέθηκαν στο ξενοδοχείο και τον οδήγησαν στη φυλακή. Ο Παύλος ξεκινάει ψυχοθεραπεία με την ψυχολόγο της Ίασις, Κάση Σαράφη, την ώρα που η Ολίβια μιλάει στον Στέφο για πρώτη φορά μετά από καιρό, αποκαλύπτοντάς του όσα γνωρίζει.

Η Νταίζη προσεγγίζει τον κολλητό του Ανδρέα Ζαφείρη, Ίαν Βρεττό για να ζητήσει τη βοήθειά του στην υπόθεση της Λουίζας, όμως η συνάντησή τους παίρνει άλλη τροπή. Ο Σάλβα θα ανακαλύψει ποιος του την έστησε, όμως η αλήθεια θα είναι πιο δύσκολη απ’ όσο περίμενε, ενώ ο Ίαν θα αποκαλύψει στον Άγγελο την δική του εκδοχή της ιστορίας για τη νύχτα του πάρτι.

Την ψυχολόγο Κάση Σαράφη ενσαρκώνει η Ελίτα Κουνάδη και τον ρόλο του Ίαν Βρεττού ο Μιχάλης Αρτεμισιάδης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved