Ψέματα: Ζέτα Δούκα και Ιωάννης Παπαζήσης μπαίνουν στη σειρά του ALPHA
Media

Ψέματα: Ζέτα Δούκα και Ιωάννης Παπαζήσης μπαίνουν στη σειρά του ALPHA

Ο ALPHA, λίγο πριν από την εκπνοή της τρέχουσας τηλεοπτικής σεζόν, πρόσθεσε στο πρόγραμμα του την κοινωνική σειρά «Ψέματα».

Το σενάριο υπογράφει ο Νίκος Μήτσας σε σκηνοθεσία Γιώργου Γκικαπέππα, μονοπωλώντας το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Για αυτόν τον λόγο, μάλιστα, την Παρασκευή 24 Ιουνίου του επιφυλάσσουν δύο μεγάλες εκπλήξεις.

Πρόκειται να προβληθεί διπλό επεισόδιο, 22.00-24.00, ενώ δύο νέοι χαρακτήρες κάνουν την εμφάνιση τους και ανατρέπουν όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα.

Νόρα Χατζίδου (Ζέτα Δούκα): Η αστυνόμος Α' Νόρα Χατζίδου είναι αντίσυμβατική, κυνική και χωρίς κανένα φίλτρο στις αντιδράσεις και στη συμπεριφορά της. Συνήθως, όμως είναι αυτές οι ιδιότητες του χαρακτήρα της που την οδηγούν στην εξιχνίαση των υποθέσεων που αναλαμβάνει. Ωστόσο, έχει και αυτή τα ευάλωτα σημεία της. Το παρελθόν της κρύβει κάποιες οδυνηρές καταστάσεις, που την έχουν οδηγήσει να συμπεριφέρεται με αυ[1]τόν τον ιδιαίτερο τρόπο.

Πέτρος Δημακέας (Ιωάννης Παπαζήσης): Ο Πέτρος είναι μια αινιγματική φιγούρα, πού έχει σχέση με το παρελθόν του Αντρέα. Οι δυο τους γνωρίζονται από την εποχή που σπούδαζαν, αλλά τα φοιτητικά τους χρόνια δεν είναι το μόνο κοινό στοιχείο τους. Η επανεμφάνιση του στη ζωή του Αντρέα θα φέρει μεγάλες αλλαγές στην πορεία της Έλενας.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved