Ελένη Φωτοπούλου: Η δημοσίευση για τον Άκη Παυλόπουλο, μετά το τέλος της συνεργασίας του με το Open!
Media

Ελένη Φωτοπούλου: Η δημοσίευση για τον Άκη Παυλόπουλο, μετά το τέλος της συνεργασίας του με το Open!

Η Ελένη Φωτοπούλου, μετά το τέλος της συνεργασίας του συζύγου της, Άκη Παυλόπουλου, από το Open, με νέα δημοσίευσή της στο Instagram θέλησε να πει μερικά πράγματα για το ήθος και τον χαρακτήρα του!

Την φετινή τηλεοπτική σεζόν, ο Άκης Παυλόπουλος, με την Ευλαμπία Ρέμπη, μας κράτησαν συντροφιά μέσα από το κανάλι OPEN, όπου οι δυο τους είχαν να αντιμετωπίσουν μια πολύ δύσκολη επικαιρότητα, η οποία και αφορούσε πληθώρα θεμάτων.

Την Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022, η εκπομπή "Ώρα Ελλάδος" με τους συγκεκριμένους παρουσιαστές σταμάτησε, ενώ από την ερχόμενη Δευτέρα θα την παρουσιάζουν ο Βασίλης Τσεκούρας και η Στέλλα Παπαμιχαήλ. Η γυναίκα του Άκη Παυλόπουλου, Ελένη Φωτοπούλου, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από το Open, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σημειώνοντας μερικά πράγματα για τον χαρακτήρα του παρουσιαστή.

Η Ελένη Φωτοπούλου έγραψε χαρακτηριστικά στην δημοσίευσή της: «Να φεύγεις… και να έχουν όλοι οι συνεργάτες σου μια καλή κουβέντα να πουν. Να σε αποχαιρετούν συγκινημένοι… Μεγαλύτερη επιβράβευση απ´ αυτή δεν υπάρχει! Βλέπεις οι δουλειές είναι μια δεύτερη οικογένεια κι εγώ ξέρω από πρώτο χέρι πως εσύ Άκη, πρώτα και πάνω απ´ όλα την οικογένεια έχεις, τους ανθρώπους σου! Καλή συνέχεια, καλά ταξίδια σ’ απάνεμα νερά, με τη γενναιόδωρη καρδιά σου για πυξίδα!»

Δείτε στην παρακάτω gallery την φωτογραφία που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved