Θυμάσαι τη Χλόη από το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»;- Έτσι είναι σήμερα, 15 χρόνια μετά!
Media

Θυμάσαι τη Χλόη από το «Θα βρεις τον δάσκαλό σου»;- Έτσι είναι σήμερα, 15 χρόνια μετά!

Η σειρά "Θα βρεις τον δάσκαλό σου" ήταν μια από τις αγαπημένες την τηλεοπτική σεζόν 2005-2007, με τους τηλεθεατές να την έχουν αγαπήσει ιδιαίτερα!

Όσες φορές και αν τη δούμε σε επανάληψη, δεν τη χορταίνουμε και κάθε εξέλιξή της ήταν απολαυστική. Για αυτόν, άλλωστε, τον λόγο δεν χάνουμε ποτέ κανένα επεισόδιο.

Ένας από τους ρόλους που είχε ξεχωρίσει στην τηλεοπτική σειρά "Θα βρεις τον δάσκαλό σου" ήταν εκείνος της Χλόης, που την είδαμε στην δεύτερη σεζόν της σειράς, όπου ήταν η ανιψιά της Μάγδας (Σοφία Παυλίδου) και έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιστορίας και στο πως κατέληξαν τελικά οι βασικοί ήρωες της σειράς. Η Μένη Κωνσταντινίδου, από τότε, έχει κάνει μεγάλα και πολύ σημαντικά βήματα στον χώρο της υποκριτικής που τόσο πολύ αγαπάει και η αλήθεια είναι ότι είναι υπέροχη.

Ποια είναι όμως η Μένη Κωνσταντινίδου;

  • Η Μένη Κωνσταντινίδου γεννήθηκε στη Μελβούρνη, στις 24 Αυγούστου 1978
  • Σήμερα, είναι 43 ετών
  • Έχει συμμετάσχει σε τηλεόραση, θέατρο και κινηματογράφο, έχοντας αναγνωριστεί μέσω των πρωταγωνιστικών της ρόλων στις σειρές ”4” και ”Κάτω Παρτάλι”
  • Το ντεμπούτο της στην τηλεόραση έγινε με τη σειρά ”Ευτυχισμένες μέρες”, ενώ ακολούθησαν πολλές ακόμα. Αξιοσημείωτες είναι οι συμμετοχές της στις σειρές: ”Επτά Θανάσιμες Πεθερές”, ”Εργαζόμενη Γυναίκα”, ”4”, ”Κάτω Παρτάλι”, “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα” και ”Γυναίκα Χωρίς Όνομα”

Με μια πρόχειρη ματιά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, βλέπουμε ότι η εμφάνισή της δεν έχει αλλάξει και πολύ από τότε, μιας και έχει καταφέρει να διατηρεί την επιδερμίδα της ιδιαίτερα λαμπερή, μαζί με το χαμόγελό της φυσικά, ενώ το κορμί της παραμένει αψεγάδιαστο!

Δείτε στην παρακάτω gallery με τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved