Η δική μας οικογένεια: Η πιο ανατρεπτική οικογένεια έρχεται στο OPEN
Media

Η δική μας οικογένεια: Η πιο ανατρεπτική οικογένεια έρχεται στο OPEN

Η πιο ανατρεπτική οικογένεια, «Η δική μας οικογένεια», έρχεται από τη νέα σεζόν στο OPEN.

Για να μας θυμίζει καθημερινά τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη, αλληλεγγύη και συντροφικότητα και πως χάρη σε αυτές τις αξίες μπορούν να ξεπεραστούν μεγάλα εμπόδια.

Tο OPEN ετοιμάζεται να μπει δυναμικά στην τηλεοπτική αρένα και να παρουσιάσει τρεις προτάσεις μυθοπλασίας. Μία από αυτές είναι η νέα οικογενειακή σειρά «Η δική μας οικογένεια», σε σενάριο Άγγελου Χασάπογλου και σκηνοθεσία Βασίλη Θωμόπουλου, που θα προβάλλεται καθημερινά στην απογευματινή ζώνη.

Το καστ αποτελείται από τους Μάριο Αθανασίου, Ελένη Βαΐτσου, Νίκο Πουρσανίδη, Απόστολο Γκλέτσο, Ελίνα Μάλαμα, Ρένο Ρώτα, Ελένη Κρίτα, Χριστίνα Τσάφου, Πάρη Θωμόπουλο, Κωνσταντίνα Κομμάτα, Κατερίνα Αντζουλάτου, Νικόλα Χαλκιαδάκη, Υρώ Μανέ.

Η εν λόγω σειρά, βασισμένη σε ξένο φορμάτ, μέσα από δόσεις χιούμορ, ανατροπές και μπερδέματα, θα μας θυμίζει καθημερινά τι σημαίνει ανιδιοτελής αγάπη, αλληλεγγύη και συντροφικότητα και πως χάρη σε αυτές τις αξίες μπορούν να ξεπεραστούν εμπόδια.

Άλλωστε, αυτές είναι και οι αξίες που δημιουργούν την έννοια και τους δεσμούς της σύγχρονης οικογένειας, πέρα και έξω από συμβατικά στερεότυπα. Άνθρωποι που επιλέγουν, αποδέχονται χωρίς όρια, εμπιστεύονται, αγαπούν και στηρίζουν ο ένας τον άλλο, στέκονται μαζί στα χαρούμενα και στα δύσκολα και προχωρούν.

Από την ιστορία δεν λείπουν οι έρωτες, τα μυστικά, τα ψέματα αλλά και οι αλήθειες. Οι ανατροπές, η αγωνία αλλά και η αισιοδοξία που κουβαλούν μαζί τους οι άνθρωποι, που έχουν ένα βαθύ δέσιμο μεταξύ τους. Να σημειωθεί ότι οι συντελεστές, πρόσφατα, ξεκίνησαν γυρίσματα και η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τον Οκτώβριο.

Η υπόθεση

Ο Δημήτρης είναι ένας εργένης, πρώην οδηγός αγώνων μοτοκρός, που σήμερα είναι ιδιοκτήτης μιας εταιρείας που ασχολείται με εκδηλώσεις, αγώνες μοτοκρός και αξεσουάρ μηχανών.

Ο συνέταιρός του, ο Σέργιος, είναι ένας οικογενειάρχης, παντρεμένος με τη Μαργαρίτα, και έχουν τέσσερα παιδιά. Η Αγγελική είναι μια δημοσιογράφος που αρθρογραφεί σε ένα σάιτ, αλλά παράλληλα η μεγαλύτερη έρευνά της έχει επικεντρωθεί στο να βρει την κόρη που γέννησε πριν από 17 χρόνια, αλλά αναγκάστηκε να τη δώσει για υιοθεσία.

Αυτό που θα ανακαλύψει είναι πως η κόρη της είναι η Νεφέλη, η μεγάλη κόρη του Σέργιου, που έχουν υιοθετήσει με τη Μαργαρίτα πριν κάνουν τα δικά τους παιδιά. Κάπως έτσι, η Αγγελική εντοπίζει την κόρη της και προσεγγίζει τη Μαργαρίτα ώστε να τη γνωρίσει από κοντά. Όμως η μοίρα έχει άλλα σχέδια...

Ένα αεροπορικό δυστύχημα, όπου στο αεροπλάνο επέβαιναν ο Σέργιος και η Μαργαρίτα, ανατρέπει τη ζωή όλων. Η Αγγελική πρέπει να βρει τρόπο να βάλει στη ζωή της την κόρη της, και ο Δημήτρης, ο εργένης, θα βρεθεί να είναι κηδεμόνας των τεσσάρων παιδιών του φίλου του.

Η Αγγελική θα πρέπει να αλλάξει τρόπο ζωής για να κρατήσει μυστική την ταυτότητά της, από τη στιγμή που θα προσληφθεί ως οικιακή βοηθός από τον Δημήτρη ώστε να έχει μια βοήθεια και στο μεγάλωμα των παιδιών.

Και ο Δημήτρης θα πρέπει να εκπαιδευτεί στο πώς να είναι ένας υπεύθυνος ενήλικας, και να ξεχάσει την εργένικη ζωή. Σύμμαχοι και εχθροί άλλοτε θα βοηθήσουν και άλλοτε θα φέρουν εμπόδια στην προσπάθεια των δύο πρωταγωνιστών της ιστορίας να πετύχουν τους στόχους τους.

Πηγή:MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved