Πρωινή ψυχαγωγία: Οι κόντρες ξεκινούν!
Media

Πρωινή ψυχαγωγία: Οι κόντρες ξεκινούν!

Η φετινή τηλεοπτική σεζόν μόλις ξεκίνησε και η αλήθεια είναι ότι ο ανταγωνισμός είναι στα ύψη και ιδιαίτερα στην πρωινή ζώνη, με πολλές εκπομπές να βρίσκονται μαζί σε ίδια ώρα. 

Αγριεύει η μάχη στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη. Οι αλλαγές έγιναν κι όλοι βρίσκονται ήδη στα πόστα τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας, που θα είναι ο πρωταγωνιστής στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, παρέα με τη Δούκισσα Νομικού, θα έχει φέτος απέναντι του τη μέχρι πρότινος τηλεοπτική του παρτενέρ (και πρώην σύζυγό του) Φαίη Σκορδά, η οποία θα μας λέει καλημέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ΣΚΑΪ. Εκείνος θα έχει στο Τάσο Τεργιάκη, τη Φωτεινή Πετρογιάννη και την Άρια
Καλύβα, ενώ εκείνη θα μπει στη μάχη με αρχισυντάκτρια την Ελεάνα Τρυφίδου και έχοντας στο πλευρό της την Αφροδίτη Γραμμέλη αλλά και την Έλενα Χριστοπούλου, που έχουν γίνει ήδη κάποιες συζητήσεις. Με αλλαγές θα βγει στον αέρα του ALPHA και η Κατερίνα Καινούργιου με την εκπομπή της "Super Κατερίνα".

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας επιστρέφει στην ομάδα της παρουσιάστριας, γεγονός που κάνει και τους δυο να είναι πολύ χαρούμενοι, ενώ στην ομάδα της προστέθηκε και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης, με μεταγραφή από το Mega, που ήταν την περασμένη σεζόν με την ομάδα της Κατερίνας Καραβάτου στο "Τι λες τώρα". Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο Γιάννης Πουλόπουλος και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου παραμένουν στα πόστα τους.

Στο «Happy day», του ίδιου καναλιού, δεν θα υπάρξουν αλλαγές, όπως και στο «Πάμε Δανάη» του MEGA. Αντίθετα, στη θέση της Φλορίντας Πετρουτσέλι, στην εκπομπή «MEGA καλημέρα» θα βλέπουμε την πρώην συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου,
Άννα Ζηρδέλη. Στο STAR αναλαμβάνουν πρωινή δράση η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, στη δημόσια τηλεόραση όλα δείχνουν ότι ετοιμάζεται να μας καλημερίζει ο Φώτης Σεργουλόττουλος, ενώ στο OPEN συνεχίζει με τους ίδιους συνεργάτες η Μπέττυ Μαγγίρα με την εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα".

Δείτε στην παρακάτω gallery περισσότερες φωτογραφίες:

Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved