Οι Πλατανιώτες Διαγούπη, Φραντζέσκος, Μιχαλακίδης στο gossip-tv για τον ανατρεπτικό τρίτο κύκλο
Media

Οι Πλατανιώτες Διαγούπη, Φραντζέσκος, Μιχαλακίδης στο gossip-tv για τον ανατρεπτικό τρίτο κύκλο

Αν δεν έχεις φανταστεί πώς θα ήταν η ζωή σου μια μέρα στο χωριό αυτό που λέγεται «Πλάτανος» και γυρίζεται μια από τις πιο κωμικές σειρές, η οποία για τρίτη σεζόν κάνει φοβερή επιτυχία, τότε… χάνεις!

Βέβαια όλες τις ιστορίες που διαδραματίζονται εκεί, μας τις μεταφέρουν με κάθε λεπτομέρεια οι πρωταγωνιστές και γινόμαστε μάρτυρες των απίθανων κωμικοτραγικών καταστάσεων που ζουν οι ήρωες.

Και αυτή τη σεζόν οι ανατροπές είναι πολλές!

Η σειρά έχει ήδη κάνει πρεμιέρα ωστόσο ακόμη δεν έχουμε μπει στο «ζουμί» γιατί αυτά που θα ακολουθήσουν είναι πολλά, ανατρεπτικά, χιουμοριστικά και ενδιαφέροντα!

Για όλα αυτά λοιπόν μίλησαν η Τζένη Διαγούπη, ο Θοδωρής Φραντζέσκος και ο Μιχάλης Μιχαλακίδης.

Μια παρέα ταλαντούχων ηθοποιών, οι οποίοι με χαρά τη βραδιά της παρουσίασης του νέου προγράμματος της ΕΡΤ μίλησαν στο gossip-tv.

Μιχάλης Μιχαλακίδης (Κανέλλος)

«Τρίτη σεζόν και πάμε δυνατά. Πάει πολύ πιο δυνατά από τη δεύτερη. Έχουμε ανατροπές και πραγματάκια, τα οποία δεν έχουν διαλευκανθεί ακόμα. Πολύ λεπτά ζητήματα. Έρχονται καινούργιοι κακοί, αντίπαλοι στον Πλάτανο. Είμαι χαρούμενος που είμαι στην παρουσίαση αυτή, γιατί είναι η πρώτη μετά τον κορονοϊό. Είναι πανέμορφοι και ταλαντούχοι συνάδελφοι και φίλοι εδώ. Ελπίζω και φέτος να πάει καλά, όμορφα και δημιουργικά»

Θοδωρής Φραντζέσκος (Παναγής)

«Φέτος θα έχουμε νέες περιπέτειες στο χωριό. Έχουμε ανατροπές πολλές, νέα μέλη τα οποία θα δούμε και πολλές κωμικές καταστάσεις. Νιώθω όμορφα πολύ. Στα γυρίσματα γελάμε πολύ αν και είναι απαιτητικά. Είναι πολλές οι ώρες και χρειάζεται συγκέντρωση. Γίνεται μεγάλη προσπάθεια από όλους αλλά είναι μια επιτυχία. Είμαστε στην τρίτη σεζόν και είναι πολύ τιμητικό για εμάς αυτούς τους δύσκολους καιρούς να αναγνωρίζεται η δουλειά μας. Και είναι πολύ σημαντικό που είμαστε και στην ΕΡΤ.

Η ΕΡΤ συνεχίζει αυτό που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια. Εμπλουτίζει το πρόγραμμά της με πολύ ωραίες σειρές, φοβερές δουλειές…. Αλλάζει επίπεδο πλέον η Ελληνική μυθοπλασία και πλησιάζουμε στα standards του εξωτερικού και νομίζω ότι έχουμε μέλλον, είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό και περιμένω κι εγώ τα καλύτερα να έρθουν. Η βραδιά της παρουσίασης είναι εξαιρετική, χρειαζόταν γιατί με τον κορονοϊό τέτοιες βραδιές μας είχαν λείψει. Ήρθαμε όλοι πιο κοντά σε ένα πλαίσιο λίγο πιο χαλαρό»

Τζένη Διαγούπη (Καλλιόπη)

«Έχουμε πολλές ανατροπές. Ξεκινήσαμε ήδη και τα πρώτα νούμερα που έχουμε στα χέρια μας είναι πολύ καλά. Έχουμε πολλές νέες εισόδους, νέες ιστορίες και μάλλον έπεται και μεγάλη εξέλιξη. Οι νέοι ήρωες θα φέρουν πολλές αναστατώσεις. Στον Πλάτανο έρχονται πολύ ωραίοι συνάδελφοι. Τα γυρίσματα είναι δύσκολα και πολύωρα, βλέπουμε όμως τη θετική πλευρά και περνάμε καλά τόσο με το συνεργείο όσο και με τους συναδέλφους.

Είναι μια ομάδα που έχει δέσει και είμαστε χαρούμενοι που σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες το περνάμε μαζί. Δυο χρόνια εμείς βιώνουμε γυρίσματα μαζί με κορονοϊό οπότε έχουμε μεγάλες αντοχές και έχουμε δοκιμαστεί πολύ. Μας αρέσει πολύ αυτή η βραδιά γιατί βρεθήκαμε μετά από τρία σχεδόν χρόνια, δεν είχαμε γνωριστεί, δεν ξέραμε ποιοι είμαστε οπότε αυτό μας έφερε κοντά»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved