Media

Κωνσταντινίδου για Μακρυπούλια: «Θα παραστεί στη δίκη του Φιλιππίδη, δεν αποφεύγει την ευθύνη»

Gossip-tv Team

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου παρευρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Το σώσε» στο θέατρο Παλλάς και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για την Ζέτα Μακρυπούλια και ότι έχει κληθεί ως μάρτυρας στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, όμως χθες 6 Οκτωβρίου δεν παρέστη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο.

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη θα συνεχιζόταν χθες με κατάθεση στενής συνεργάτιδας και των ηθοποιών Θάλεια Ματίκα, Ζέτα Μακρυπούλια, Αλίνα Κωτσόβουλου, Τάσο Χαλκιά και Ράνια Σχίζα, αλλά διεκόπη κατόπιν αδιαθεσίας της προέδρου της Έδρας.

Στο βήμα του μάρτυρα βρέθηκε πρώην συνεργάτης του ηθοποιού, πριν δύο ημέρες του ηθοποιού, η οποία κατέθεσε ότι πριν από ένα χρόνο έχασε τη δουλειά της γιατί θα κατέθετε στη δίκη υπέρ του κατηγορούμενου όπως είπε.

Η Ζέτα Μακρυπούλια δέχθηκε κλήτευση και θα παρευρεθεί στη δίκη και θα ερωτηθεί εάν υπήρχε ρόλος προς αντικατάσταση την επίμαχη περίοδο, όπως υποστηρίζει η καταγγέλλουσα ότι της είχε πει ο Πέτρος Φιλιππίδης, ενώ η Αλίνα Κοτσοβούλου θα κληθεί να απαντήσει αν ήταν εκείνη που της τηλεφώνησε για να την καλέσει στο θέατρο «Ήβη».

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου τόνισε: «Δεν έχουμε συζητήσει με την Ζέτα Μακρυπούλια για τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Θα παραστεί όμως. Η Ζέτα δεν αποφεύγει την ευθύνη».

Δείτε τις δηλώσεις στο παραπάνω απόσπασμα από την εκπομπή, Happy Day!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved