Αυτή η Νύχτα Μένει - Στάνκογλου: «Δεν έχω παίξει κάτι αντίστοιχο και με εξιτάρει πολύ ο ρόλος»
Media

Αυτή η Νύχτα Μένει - Στάνκογλου: «Δεν έχω παίξει κάτι αντίστοιχο και με εξιτάρει πολύ ο ρόλος»

Ο Γιάννης Στάνκογλου φέτος τρέχει σαν τον... τρελό αφού εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη σειρά «Αυτή η νύχτα μένει» που ήδη έχει κερδίσει τους τηλεθεατές, παίζει και στη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου» που είναι η συνέχεια του Νησιού. 

Επιπλέον υποδύεται στο θέατρο και τον Ζορμπά σε μία μοναδική θεατρική παραγωγή. Ο ίδιος μιλάει κυρίως για τον ρόλο του ως δήμαρχος στη «Νύχτα» και παραδέχεται πως ο ήρωάς του τον εξιτάρει...

Συστήστε μας τον ήρωά σας…

«Είμαι ο Χρήστος Αναγνώστου, δήμαρχος στην πόλη του Αγρίνιου. Έχει την οικογένειά του. Έχει διάφορα να αντιμετωπίσει, τόσο στον κόσμο της νύχτας όσο και στον κόσμο της μέρας. Κάποια στιγμή, για έναν πολύ συγκεκριμένο λόγο, γίνεται αρνητικός στα μπουζούκια και απέναντι σε ένα συγκεκριμένο άνθρωπο που διαθέτει κέντρο διατκεδάσεως».

- Ρόλος που κεντρίζει το ενδιαφέρον σας;

«Είναι ένας χαρακτήρας που δεν έχω κάνει μέχρι σήμερα. Ο Χρήστος Αναγνώστου είναι ένας άνθρωπος που ξεκινά από τα χωράφια, καθώς είναι γεωπόνος, και σιγά ίσιγά αναρριχάται στη θέση του δημάρχου. Αργότερα, εμπλέκεται και στο βουλευτικό κομμάτι. Θέλει να ανέβει πιο ψηλά. Μέχρι σήμερα δεν έχω παίξει κάτι αντίστοιχο και με εξιτάρει πάρα πολύ. Χαίρομαι που συμμετέχω σε αυτή τη δουλειά και συνεργάζομαι με αυτούς τους συνεργάτες».

- Εχέγγυο για μια ευοίωνη συνεργασία;

«Καταρχήν είναι πολύ καλογραμμένο το σενάριο. Οι ολοκληρωμένοι χαρακτήρες και οι διάλογοι. Οι συνεργάτες και οι συνάδελφοι, που είναι όλοιτους ένας κι ένας και τους εκτιμώ πολύ. Έχουμε, επίσης, πολύ ταλαντούχα παιδιά που θα κάνουν αισθητή την παρουσία τους».

- Πρωταγωνιστείτε και στη σειρά «Μια νύχτα του Αυγούστου». Υποδύεστε τον Ανδρέα Βανδουλάκη, που δολοφονεί τη σύζυγό του Άννα Πετράκη...

«Ακριβώς. Βλέπουμε τη συνέχεια από τη ζωή κάποιων ηρώων από το “Νησί”. Η σειρά επικεντρώνεται στο κομμάτι του Ανδρέα Βανδουλάκη, του ξαδέλφου του Μανώλη Βανδουλάκη και φυσικά της Μαρίας Πετράκη, αδελφής της Άννας, που μεγαλώνει το παιδί της. Είναι πολύ καλογραμμένο και αυτό το σενάριο και πιστεύω ότι θα είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα».

- Και φτάνουμε στον «Ζορμπά», που ερμηνεύετε στο θέατρο...

«Είναι μεγάλη η χαρά μου που θα αναμετρηθώ με το συγκεκριμένο χαρακτήρα. Άλλωστε, για μένα ο Νίκος Καζαντζάκης είναι από τους μεγαλύτερους λογοτέχνες που έχουμε. Ανεβαίνει σε θεατρική διασκευή του Γιάννη Κακλέα και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου και σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα, από τις 19 Οκτωβρίου στο “Θέατρον” του Κέντρου Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”».

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved