Μαύρο Ρόδο: Η Ευτυχία μιλάει για τη σχέση της με τη μητριά της Ελισάβετ: «Δεν συμπαθιούνται»
Media

Μαύρο Ρόδο: Η Ευτυχία μιλάει για τη σχέση της με τη μητριά της Ελισάβετ: «Δεν συμπαθιούνται»

Η Ελένη Καρακάση υποδύεται στη σειρά Μαύρο Ρόδο την Ευτυχία η οποία είναι πολύ κοντά στην οικογένεια της μοναχής Ελισάβετ. 

Η ηθοποιός αποκαλύπτει την πραγματική σχέση που συνδέει την ηρωίδα της με τη μητριά της Ελισάβετ, την Πολυξένη, την οποία ενσαρκώνει η Θεοφανία Παπαθωμά, σύζυγος του Γεράσιμου Σκιαδαρέση.

- Η σχέση της Ευτυχίας με την Πολυξένη (Θεοφάνιά Παπαθωμά), τη μητριά της Ελισάβετ, ποια είναι;

«Υπάρχει τυπική σχέση. Δεν συμπαθιούνται κατά βάθος. Η Ευτυχία κρατά κλειστό το στόμα της, γιατί έχει ένα μαγαζί που πρέπει να λειτουργήσει. Είναι μια έξυπνη γυναίκα, που διαχειρίζεται επιδέξια τις καταστάσεις. Δίκαιη, σωστή, με σοφία για την ηλικία της. Λειτουργεί το συναίσθημά της, αλλά πάνω απ’ όλα βάζει τη λογική σε όλες τις καταστάσεις που θα διαδραματιστούν στο χωριό». - Στις κλειστές κοινωνίες ισχύει το «όλοι γνωρίζουν και κανείς δεν μιλάει».

Η Ευτυχία τι γνωρίζει;

«Φαντάζεται... όπως και πολλοί στο χωριό. Από τη στιγμή που πέθανε η μητέρα της Ελισάβετ και ο πατέρας της, Λευτέρης (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), ξαναπαντρεύτηκε, η μητριά Πολυξένη φρόντισε να κλειστεί στο μοναστήρι. Δεν ξέρουμε, όμως, αν είναι οικονομικός ο λόγος. Προσωπικά, δεν το πιστεύω».

- Επειδή δεν βολεύει τη μητριά η Ελισάβετ να μείνει στο μοναστήρι, γιατί, αν το κάνει, η περιουσία της πάει στη μονή;

«Ίσως και αυτό».

- Η Ευτυχία πώς διαχειρίζεται τον ερχομό της Ελισάβετ στο χωριό;

«Πάντα η Ευτυχία είχε ιδιαίτερη αδυναμία στην Ελισάβετ. Με το γιο της, από παιδιά, η Ελισάβετ ήταν αυτοκόλλητη. Έχει κάποιες σκηνές που δείχνει ότι την αγαπά πάρα πολύ. Η Ελισάβετ, βγαίνοντας από το μοναστήρι, είναι σαν ψάρι έξω από το νερό. Είναι και φράση που τη χρησιμοποιεί η Ευτυχία στην Ελισάβετ. Είναι ένα κορίτσι που από τα δώδεκά της και επί μία δεκαετία ήταν έγκλειστη στη μονή. Ουσιαστικά, την παιδική και εφηβική ηλικία δεν την έχει ζήσει με παιδιά, αλλά σε ένα πρόγραμμα μοναστηριακό, που ξέρουμε πόσο σκληρό είναι».

- Το μπουζουξίδικο του Θέμη (Λεωνίδας Κακούρης) είναι κοντά στο χωριό;

«Είναι στην Πάτρα. Εκεί ξεδιπλώνονται οι ζωές των άλλων ηρώων. Οι χώροι που έχουμε και διαδραματίζεται η πλοκή της σειράς είναι οι ζωές στο μοναστήρι. Στην Πάτρα είναι οι πιο εύποροι και ζουν στο σήμερα, όπως το μπουζουξίδικο και όλοι εμείς στο χωριό».

Πηγή: Τηλεθεατής

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved