Γιάννα Ζιάννη: «Διαβάζω τα σενάρια για τη σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη σπίτι μου και γελάω»
Media

Γιάννα Ζιάννη: «Διαβάζω τα σενάρια για τη σειρά Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη σπίτι μου και γελάω»

Τη Γιάννα Ζιάννη την απολαμβάνουμε φέτος μέσα από τη νέα κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη».

Η ηθοποιός, ανάμεσα σε άλλα, μίλησε στο περιοδικό mytv για την ηρωίδα που υποδύεται, την Πετράνα, και μας έδωσε μια μικρή γεύση απ’ όσα θα παρακολουθήσουμε στο σίριαλ.


Φέτος, σας απολαμβάνουμε μέσα από την κωμική σειρά του ΜΕΘΑ «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη». Τι ήταν αυτό που σας έκανε να αποδεχθείτε την πρόταση;

Κατ' αρχάς, το σενάριο των Μιχάλη Ρέππα και Θανάση Παπαθανασίου είναι εγγύηση. Διαβάζω τα σενάρια σπίτι μου και γελάω. Μου αρέσει να κάνω κωμωδία, γιατί δίνει χαρά. Επειδή είναι πια πάρα πολύ δύσκολοι οι καιροί μας, με πάρα πολλά θέματα να μας απασχολούν καθημερινά, χωρίς να μας αφήνουν λεπτό να ησυχάσουμε, πιστεύω ότι την έχουμε ανάγκη την κωμωδία περισσότερο από ποτέ.

Τι να περιμένουμε από τη σειρά;

Η σειρά έχει να κάνει με τα θέματα που απασχολούν κάθε οικογένεια. Με καθεμία Μαίρη, που αντιστοιχεί σε μια άλλη ηλικία, των 30, των 40 και των 40 και κάτι. Γυναίκες που έχουν κάνει οικογένεια, παιδιά, έχουν καριέρα, τις απασχολεί ο έρωτας και πώς να πορευτούν μέσα στην κοινωνία, ο ρόλος τους ως γυναίκα, ως μαμά, ως σύντροφος και ως φίλη κ.τ.λ. Αυτά που μας απασχολούν όλους μας καθημερινά. Η ρουτίνα μας, που δεν πρέπει να γίνεται ρουτίνα, αλλά να απολαμβάνουμε την κάθε μέρα στη ζωή μας.

Οι τηλεθατές θα ταυτιστούν με τις τρεις ηρωίδες;

Ναι, πιστεύω ότι θα ταυτιστούν και θα παρακολουθούν το σίριαλ. Το χιούμορ των παιδιών είναι πολύ άμεσο και καθημερινό.

Το γέλιο τι ρόλο παίζει στη δική σας ζωή;

Τον πρώτο και τον κυριότερο. Πολλές φορές, όταν αγχώνομαι, θυμώνω, νευριάζω και σπαταλάω την ενέργειά μου σε κάτι τόσο αρνητικό, αμέσως λέω τώρα πρέπει να συγκεντρωθώ και να το αλλάξω αυτό. Αυτοσαρκάζομαι, εκείνη τη στιγμή, και βγαίνω απέξω, με βλέπω, με κοροϊδεύω και συνέρχομαι. Είναι το γιατρικό μου το γέλιο. Αυτό που λέμε να μην παίρνουμε τον εαυτό μας πολύ σοβαρά, δεν είναι να μην τον αντιμετωπίζουμε με σοβαρότητα. Αλλά, όταν βλέπουμε, για παράδειγμα, ότι είμαστε εκτός εαυτού, στον θυμό, στην πίκρα, στη μιζέρια, στην γκρίνια, όσο μπορούμε αυτό πρέπει να το αλλάζουμε και το λέω ούσα μητέρα δύο παιδιών μέσα σε μια ρουτίνα που υπάρχει άγχος για να τρέξεις να προλάβεις τα πάντα. Πολλές φορές, όταν κάνεις μια παύση και παίρνεις μια ανάσα και λες «Κάτσε, βρε παιδί μου, ζωή είναι αυτό, θα το παλέψουμε και θα πάει καλύτερα», πραγματικά τα πράγματα αλλάζουν και κυλάει πιο ωραία η μέρα σου. Αυτός είναι και ο καινούργιος μου στόχος. Να μην περιμένω το Σαββατοκύριακο για να περάσω καλά, αλλά κάθε μέρα να βρίσκω ωραίες στιγμές για να περάσω καλά. Δεν γίνεται να περιμένουμε να μας συμβούν τα πράγματα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved