Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Να έρθει η Μέριλ Στριπ να της πούμε πώς γίνονται οι δουλειές»
Media

Αλεξάνδρα Παντελάκη: «Να έρθει η Μέριλ Στριπ να της πούμε πώς γίνονται οι δουλειές»

Η Αλεξάνδρα Παντελάκη είναι ηθοποιός των μεγάλων ρόλων και ερμηνειών. Αν και αθόρυβη στη ζωή της, είναι εκκωφαντική σε  ό,τι κι αν κάνει στην καλλιτεχνική της πορεία.

Τη φετινή σεζόν επέλεξε να επιστρέφει στη μικρή οθόνη μέσα από την καθημερινή σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών» και την απολαμβάνουμε δεόντως στο ρόλο της Ζηνοβίας.

Στις Άγριες μέλισσες ως Φωτεινή Αβδελά αφήσατε επίσης έντονο το αποτύπωμά σας. Το εκλαμβάνετε ακόμη και σήμερα;
«Όντως, ακόμη μου μιλούν για τις «Άγριες μέλισσες». Αυτή τη δουλειά τη θεωρώ το μεγαλύτερο λαχείο που μου έτυχε στη ζωή μου. Όταν μου τηλεφώνησε ο Λευτέρης Χαρίτος ήταν σαν να μου χάρισε τον κόσμο. Έβλεπα τη σειρά κι ευχόμουν να μπορούσα να παίξω. Το μόνο που μου ζήτησε ήταν να βάψω τα μαλλιά μου μαύρα. Ήξερα ότι έχουμε στα χέρια μας ένα σπουδαίο κείμενο και οι περισσότερες σκηνές ήταν με την Ελένη Κίτσου, την οποία υπεραγαπώ κι εκτιμώ. Με την Ελένη ήμασταν μαζί και στο θέατρο στο “Τρίτο στεφάνι” και είχαμε τόσο καλή χημεία που θυμάμαι αυτή την περίοδο με απέραντη ευτυχία. Από την άλλη, έβλεπαν τη σειρά δύο εκατομμύρια άνθρωποι τη μέρα. Στην Επίδαυρο να έπαιζα με 15.00 θεατές σε κάθε παράσταση δεν θα μου έφτανε μια ζωή για να αγγίξω τον αριθμό των τηλεθεατών».


Όμως ο τηλεοπτικός ρόλος που σας χαρακτηρίζει είναι άλλος

«Πράγματι, της γιαγιάς Ιφιγένειας από το Ευτυχισμένοι μαζί. Ακόμη με φωνάζουν έτσι στο δρόμο, τόση μεγάλη απήχηση είχε και έχει η σειρά στις νέες γενιές που την παρακολουθούν στο Youtube. Είναι άξιο θαυμασμού πόσο αντέχει στον χρόνο και αυτό συμβαίνει γιατί έχει ρυθμό, αισθητική και ήμασταν πολύ δεμένη ομάδα χάρη στον Γιάννη Μπέζο. Ήταν και μια εβδομαδιαία σειρά οπότε δεν είχε το άγχος του καθημερινού, αν και οι Άγριες μέλισσες που ήταν καθημερινό, πέτυχαν ένα πολύ ωραίο αποτέλεσμα. Πού να πεις σε ξένους ηθοποιούς ότι δουλεύαμε με αυτούς τους ρυθμούς στην τηλεόραση και μετά είχαμε και θέατρο! Να έρθει η Μέριλ Στριπ να της πούμε πώς γίνονται οι δουλειές. Πιστεύω ότι οι Έλληνες ηθοποιοί είναι ήρωες γιατί βγάζουν αυτά τα αποτελέσματα σε αντίξοες συνθήκες».

Και μετά ήρθε το «Σε ξένα χέρια» στην ΕΡΤ1, μια κωμική σειρά και φέτος σας απολαμβάνουμε στον «Παράδεισο των κυριών» στον Alpha.

«… όπου έχω τη χαρά να είμαι στούντιο μετά από πολύ καιρό. Έχω ένα εκπληκτικό καμαρίνι. Αισθάνομαι ότι είμαι σε παλάτι. Ο σκηνοθέτης μας Γιάννης Βασιλειάδης είναι το πιο τρυφερό πλάσμα. Σέβεται τους ηθοποιούς, θέλει να είναι άνετα και είναι άξιο θαυμασμού με πόση εξυπνάδα διευθετεί τα γυρίσματα και τις σκηνές πλήθους χωρίς να μας κουράζει. Το πετυχαίνει με την πείρα, το ταλέντο του και την αγάπη του για τους καλλιτέχνες», είπε η Αλεξάνδρα Παντελάκη στο περιοδικό Tv24.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved