Πένυ Αγοραστού για Μαύρο Ρόδο: «Στο μέλλον θα δούμε και τη πονεμένη ιστορία της Τασούλας»
Media

Πένυ Αγοραστού για Μαύρο Ρόδο: «Στο μέλλον θα δούμε και τη πονεμένη ιστορία της Τασούλας»

Η Πένυ Αγοραστού είναι εκρηκτική, με ταμπεραμέντο και μία από τις ωραιότερες παρουσίες της τηλεοπτικής σεζόν.

Την ηθοποιό την απολαμβάνουμε μέσα από την νέα σειρά του Mega, Μαύρο Ρόδο και με αφορμή την συμμετοχή της παραχώρησε μια εφ ‘ολης της ύλης συνέντευξη και μεταξύ άλλων μίλησε για την «Τασούλα» αλλά και για το πόσο της άλλαξε αυτή η σειρά τη ζωή της.

Η επιτυχία του «Μαύρου Ρόδου» πώς άλλαξε τη ζωή σου;

Η αλήθεια είναι ότι άλλαξε την επαφή μου με τον κόσμο. Έχω ξαναπαίξει σε καθημερινή σειρά, αλλά όλο αυτό είναι πρωτόγνωρο, δεν μου έχει ξανασυμβεί. Με σταματάνε και με ρωτούν τι θα γίνει στην πορεία. Μέχρι και οι φίλοι μου μου στέλνουν μηνύματα και με ρωτούν «ποιος είναι ο γιος της καλόγριας;».

Περίμενες αυτή τη μεγάλη αποδοχή;

Όταν διάβασα το σενάριο, μου κέντρισε τρομερά το ενδιαφέρον. Δεν είχα μείνει μόνο στην ανάγνωση του δικού μου ρόλου. Ήθελα να μάθω γενικά τι συμβαίνει. Ακόμη και τώρα, περιμένω τα επεισόδια για να δω τι θα γίνει με όλους τους ρόλους και τις ιστορίες.

Το θέμα της πίστης και της θρησκείας θεωρείς ότι απασχολεί πολύ τον κόσμο;

Είχα κάποιες αμφιβολίες, αρχικά, με το πώς μπορούν να αντιδράσουν οι βαθιά θρησκευόμενοι σε ένα τέτοιο σίριαλ. Όμως, η ιστορία μεταφέρεται με τόσο ωραίο τρόπο που θαρρώ ότι μόνο αλήθειες βγαίνουν. Ό,τι συμβαίνει στο μοναστήρι είναι μία «ακτινογραφία» των όσων συμβαίνουν στην κοινωνία μας. Ο κάθε χώρος και μικρόκοσμος έχει τα προβλήματά του.

Μέσα από τη σειρά, έψαξες πιο βαθιά την πίστη σου;

Από μόνη μου έχω ψαχτεί. Πιστεύω αλλά με έναν δικό μου τρόπο. Μέσα από αυτή τη σειρά, έχω την περιέργεια να δω αν θα επικρατήσει η πίστη ή ο έρωτας.

Η Τασούλα, η ηρωίδα που υποδύεσαι, έχει τα δικά της μυστικά;

Έχει και αυτή το δικό της background. Δεν έχουμε δει, για παράδειγμα, την οικογένειά της. Δεν ξέρουμε από πού ήλθε, γιατί ο κ. Μανώλης και η κ. Ευτυχία την έχουν σαν κόρη τους. Ίσως, λοιπόν, της έχουν συμβεί διάφορα, θεωρώ ότι στο μέλλον θα δούμε και τη δική της πονεμένη ιστορία που κρύβεται πίσω από το χαρούμενο πρόσωπό της.

Ποια στοιχεία του ρόδου σε έκαναν να πεις το «ναι»;

Η Τασούλα έχει μία αθωότητα, κάτι το οποίο έχω κι εγώ. Σαν άνθρωπος έχω μία αφέλεια και παιδικότητα που κουβαλά και η ηρωίδα μου. Και οι δύο, επίσης, είμαστε ρομαντικές ψυχές. Το βασικό στοιχείο που με έκανε να πω το «ναι» είναι ότι διαφέρει πολύ από τις ηρωίδες που έχω ενσαρκώσει μέχρι σήμερα.

Πηγή: Typos tv

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved