Τάσος Τρύφωνος: Η αποκάλυψη για την συνέντευξη με τον πατέρα Αντώνιο: «Το βρήκα φυσιολογικό»
Media

Τάσος Τρύφωνος: Η αποκάλυψη για την συνέντευξη με τον πατέρα Αντώνιο: «Το βρήκα φυσιολογικό»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα φιλοξενήθηκε το πρωί της Πέμπτης (8-12) ο Τάσος Τρύφωνος.

Ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος κατά το παρελθόν είχε φιλοξενήσει στην εκπομπή του τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα σε μια συνέντευξη τόσο για την Κιβωτό του κόσμου όσο και για την ζωή τους.

Ο Τάσος Τρύφωνος μάλιστα έκανε και μια αποκάλυψη από το παρασκήνιο, λέγοντας πως του είχε κάνει εντύπωση το γεγονός ότι συνεργάτης του παπά επέμενε να φαίνεται το Iban για να μπορεί ο κόσμος να καταθέτει χρήματα στην Κιβωτό, ωστόσο τότε του είχε φανεί φυσιολογικό.

«Η συνέντευξη με τον πατέρα Αντώνιο και την πρεσβυτέρα ήταν πριν 3-4 χρόνια… Πήγα στην δομή στον Κολωνό, εκεί που είναι το κυρίως κτήριο. Εγώ γενικά είμαι λίγο καχύποπτος με όλα αυτά αλλά ο συγκεκριμένος είχε πάντα ένα πολύ καλό προφίλ. Το μόνο που μου έκανε εντύπωση αλλά το βρήκα φυσιολογικό, είναι ότι ένας συνεργάτης του, επέμενε και πριν την οπτικογράφηση και μετά για το μοντάζ να μπει το Iban για να κάνει ο κόσμος δωρεές. Αλλά εντάξει, το βρήκα φυσιολογικό» είπε ο Τάσος Τρύφωνος και συνέχισε:

«Να σου πω τι με στενοχωρεί και με φοβίζει; Δεν θα είναι ωραίο για την κοινωνία, ο κόσμος να χάσει αυτό το συναίσθημα της αλληλεγγύης και της φιλανθρωπίας, γιατί είναι τόσες οι δομές και τα ιδρύματα. Τι θα γίνουν όλα αυτά τα παιδιά; Και φυσικά μένει να δούμε, αν όλα όσα ακούγονται, ευσταθούν. Πάντως είναι πολύ λυπηρή και στενάχωρη η κατάσταση», είπε.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Διαβάστε επίσης

Γιάννης Κότσιρας για τον Πατέρα Αντώνιο: «είχα γνωρίσει έναν γλυκύτατο άνθρωπο»

Ρέμος για «Κιβωτό»:«Ίσως προτρέχουμε λίγο, έχω την καλύτερη άποψη για τον Πατέρα Αντώνιο»

Πού βρίσκεται ο πάτερ Αντώνιος μετά την εισαγγελική εντολή να μην πλησιάζει τις δομές της Κιβωτού

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved