Πένυ Αγοραστού: «Μπαίνουν νέα πρόσωπα στο Μαύρο Ρόδο και αναρωτιέμαι ποιο κουβάρι θα ξετυλίξουν»
Media

Πένυ Αγοραστού: «Μπαίνουν νέα πρόσωπα στο Μαύρο Ρόδο και αναρωτιέμαι ποιο κουβάρι θα ξετυλίξουν»

Μετά από χρόνια στο «Έλα στη θέση μου», φέτος, η Πένυ Αγοραστού δηλώνει κάτοικος Γερακιανής και μας συστήνει την Τασούλα, μια κοπέλα συνώνυμη της χαράς της ζωής, που φροντίζει να μαθαίνει τα μυστικά όλων στο «Μαύρο ρόδο».

«Ο κόσμος έχει αγαπήσει το «Μαύρο ρόδο», έχει φανατιστεί. Είναι μια σειρά διαφορετική, γιατί έχει ένα στόρι όχι και πολύ συνηθισμένο. Δεν είναι το κλασικό ζευγάρι νέων που ερωτεύεται και ζει μια συνηθισμένη ιστορία. Είναι μια καλόγρια και ένας νεαρός και όλα ξεκινούν από ένα στοίχημα»

Κάθε φορά που παίρνετε στα χέρια σας τα σενάρια, αναρωτιέστε τι θα γίνει παρακάτω;

«Πράγματι! Όσο περνά ο καιρός και όσο παρακολουθώ κι εγώ τη σειρά, έχω μεγαλύτερη περιέργεια για το τι θα γίνει με κάθε ιστορία, καθώς μπαίνουν και νέα πρόσωπα και αναρωτιέμαι ποιο κουβάρι θα ξετυλίξουν και πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα»

Μιλήστε μας λίγο για την Τασούλα, η οποία είναι η χαρά της ζωής.

«Είναι αθώα, ψάχνει να βρει τον έρωτα και στενοχωριέται όταν πάνε να την κοροϊδέψουν ή όταν νιώθει ότι, την αφήνουν στην απέξω, γιατί είναι ένα κορίτσι που της αρέσει να μοιράζεται πράγματα. Οπότε, αν δεν το κάνουν οι άλλοι, στενοχωριέται».

Η Ευτυχία και ο σύζυγός της, ο Μανόλης, έχουν γίνει ουσιαστικά η οικογένειά της.

«Ναι, είναι η οικογένειά της. Η σχέση της με την Ευτυχία είναι σαν σχέση μάνας με κόρη. Μπορεί να τσακώνεται μαζί της και να παρεξηγούνται, αλλά μέσα σε ένα λεπτό τα ξαναβρίσκουν. Και πιστεύω ότι αργότερα θα δούμε και την ιστορία της Τοσούλας και το πώς κατέληξε με την Ευτυχία και τον κύριο Μανόλη».

Ο Σαράντος, με τον οποίο είναι φίλοι, έχει ανακαλύψει ποιος ήταν πραγματικά ο πατέρας του. Θα το μοιραστεί μαζί της;

«Προς το παρόν, όχι. Νομίζω ότι δεν το μοιράζεται με κανέναν».

Εκείνη καταλαβαίνει ότι κάτι του συμβαίνει;

«Ναι, και προσπαθεί να είναι δίπλα του».

Τι να περιμένουμε στη συνέχεια για την Τασούλα;

«Θα ερωτευτεί. Θα της αρέσει ο λάθος άντρας, που θα πληγώσει τον εγωισμό της, αλλά θα το ξεπεράσει γρήγορα με έναν καινούργιο έρωτα, με έναν άνθρωπο τον οποίο ξέρουμε, αλλά προς το παρόν δεν πάει το μυαλό μας. Και θα προσπαθήσει να κρατήσει ένα μεγάλο μυστικό. Μάλιστα, θα τα καταφέρει, παρόλο που πολλοί τη θεωρούν κουτσομπόλα! Εκεί που θέλει, μια χαρά κρατά τα μυστικά και δεν λέει τίποτα σε κανέναν. Η Τασούλα είναι καλή φίλη, κι αν νιώσει ότι κάτι πρέπει να πει, θα το πει για καλό. Το κάνει για να γλιτώσει κάποιον και όχι για κουτσομπολιό», λέει στο 7 μέρες tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved