Κεφαλογιάννη - Μάτσας: Τα ονόματα που θα δώσουν στα δίδυμα-Η αποκάλυψη του Λιάγκα για τον έρωτά τους
Media

Κεφαλογιάννη - Μάτσας: Τα ονόματα που θα δώσουν στα δίδυμα-Η αποκάλυψη του Λιάγκα για τον έρωτά τους

Η Όλγα Κεφαλογιάννη και ο Μίνως Μάτσας μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής, Το πρωινό, για τη σχέση τους, αλλά αποκάλυψαν και τα ονόματα που θα δώσουν στα δίδυμα παιδιά τους.

Ο Μίνως Μάτσας τόνισε: «Είμαι πιο εξωστρεφής γιατί είναι μία γυναίκα δυναμική, μία γυναίκα η οποία… εντάξει δεν μπορώ… Αυτό τα λέει όλα» και έκανε μία μεγάλη αγκαλιά την Όλγα Κεφαλογιάννη!

Και πρόσθεσε: «Αν βρεις τον άνθρωπό σου, καλό είναι να τον κρατήσεις. Της αφιέρωσα στη Ρωμαϊκή Αγορά το κομμάτι “Είσαι εσύ ο άνθρωπός μου”. Η Όλγα είναι η κινητήριος δύναμη για μένα»!

Από τη μεριά της η Όλγα Κεφαλογιάννη είπε: «Σκέφτομαι αυτή τη στιγμή τα δίδυμα, τα οποία τα έχω κάνει μπάνιο, τους έχω βάλει τα πυτζαμάκια τους να κοιμηθούν ώστε να μπορώ εγώ να είμαι δίπλα στον άντρα μου. Θα δώσουμε τα ονόματα του μπαμπά του Μίνω και της μητέρας μου. Μας έχουν φέρει μεγάλη χαρά».

Η μητέρα της Όλγας Κεφαλογιάννη ονομάζεται Ελένη και ο πατέρας του Μίνω Μάτσα λέγεται Μάκης.

Μετά τη συνέντευξη είπε ο Γιώργος Λιάγκας: «Ο Μίνως Μάτσας και η Όλγα Κεφαλογιάννη θα μπορούσαν κάλλιστα, αν δεν ήταν αυτοί που είναι, να είναι η Δέσποινα Βανδή και ο Βασίλης Μπισμπίκης. Δεν ξέρω αν μπορώ να το πω, αλλά θα το πω»!

Και τόνισε ο παρουσιαστής: «Είχα πάει πριν από δύο εβδομάδες στον φίλο μου τον Ρέμο και πήγαμε καθίσαμε στο καμαρίνι μετά και ήταν και ο Μίνως Μάτσας με την Όλγα Κεφαλογιάννη. Σας πληροφορώ ότι είναι πάρα πολύ ερωτευμένοι. Μία ώρα δεν άφησαν από την αγκαλιά ο ένας τον άλλον, καθόταν συνέχεια στην αγκαλιά του η Όλγα Κεφαλογιάννη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved