Πετρόπουλος για Παρά Πέντε: «Ήταν ένας εφιάλτης γιατί ήταν ένα κανάλι με λινκ έξω από την πόρτα μου»
Media

Πετρόπουλος για Παρά Πέντε: «Ήταν ένας εφιάλτης γιατί ήταν ένα κανάλι με λινκ έξω από την πόρτα μου»

Ο Δημήτρης Πετρόπουλος μίλησε στην εκπομπή, «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» για την περίοδο που συμμετείχε στη σειρά, Παρά Πέντε.

Συγκεκριμένα ανέφερε ο Δημήτρης Πετρόπουλος: «Στο Παρά Πέντε έκανα όχι τον κακό, αλλά τον… χειρότερο. Εγώ τον Παυρινό δεν τον ήθελα για παρέα ούτε για ένα απόγευμα, ούτε για φίλο μου τον ήθελα, ούτε για τίποτα. Γιατί τους αρέσει; Τι συμβαίνει; Δεν είχα ποτέ κάποιο αρνητικό αντανακλαστικό, κάποιο αρνητικό σχόλιο. Το πρώτο διάστημα ήταν στα όρια του διεγερτικού και του απελπιστικού»!

Και τόνισε: «Την πρώτη σεζόν δεν φαινόμουν, τη δεύτερη που φαινόμουν είχα γίνει εκπαιδευτικός και είχε μετακινηθεί η ζωή μου ολόκληρη. Τότε ήταν ένας εφιάλτης γιατί κάθε εβδομάδα ήταν ένα κανάλι με λινκ έξω από την πόρτα κι εγώ ζούσα τον τρόμο μη τυχόν και πλησιάσουν κάποιους μαθητές μου και τους ρωτήσουν πράγματα ή συναδέλφους από το σχολείο».

Και κατέληξε λέγοντας ο Δημήτρης Πετρόπουλος: «Ήταν μια τεράστια και πολύ βίαιη αλλαγή ζωής, η οποία κράτησε 15 χρόνια, όχι μια μέρα, άλλαξαν όλα. Ήταν μια περιπέτεια για όλους το Παρά Πέντε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved