Μαίρη Μαίρη Μαίρη: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς του Mega;
Media

Μαίρη Μαίρη Μαίρη: Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς του Mega;

Μαίρη, Μαίρη ΜαίρηΝέα ερωτικά διλήμματα, σχέσεις με διαφορά ηλικίας και οικογενειακές υποχρεώσεις που αυξάνονται και πληθύνονται, έρχονται στο νέο απολαυστικό επεισόδιο της κωμικής σειράς.

Οι τρεις συνονόματες ηρωίδες σε νέες περιπέτειες!

Την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 22.40, η αγαπημένη κωμική σειρά του MEGA «Μαίρη, Μαίρη, Μαίρη» με την υπογραφή των Μιχάλη Ρέππα – Θανάση Παπαθανασίου, έρχεται με νέες απολαυστικές ιστορίες.

Τι θα δούμε την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, στις 22.40:

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 19

Μαίρη (Νίκη Λάμη): είναι ερωτευμένη με τον 22χρονο Βύρωνα (Γιώργης Παρταλίδης). Κι ενώ έχει αποδεχτεί τον έρωτά της με έναν νεότερό της άντρα, η διαφορά ηλικίας κάνει και πάλι την εμφάνισή της, αυτή τη φορά από την ανάποδη: ξαφνικά γνωρίζει στο γραφείο έναν γοητευτικό πενηντάρη, τον Παύλο (Κρατερός Κατσούλης).

Μαίρη (Βάσω Λασκαράκη): έχει αρχίσει τα εντατικά σεμινάρια στον Γιώργο, για να του εξηγήσει τι σημαίνει να είσαι επαγγελματίας με απαιτητικό ωράριο και ταυτόχρονα να φροντίζεις το σπίτι και την οικογένειά σου.

Μαίρη (Κατερίνα Ζαρίφη): πιέζεται πολύ από το επίμονο φλερτ του Στράτου (Γιάννης Αθητάκης). Νιώθει πως πρέπει να ξεκόψει μαζί του, προτού η κατάσταση φτάσει στο απροχώρητο.

Πρωταγωνιστούν:

Βάσω Λασκαράκη, Κατερίνα Ζαρίφη, Νίκη Λάμη, Σπύρος Πούλης, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, Αντιγόνη Νάκα,

η Σύλβια Δελικούρα,

η Βάσω Γουλιελμάκη,

η Μαίρη Σταυρακέλλη

και η Πηνελόπη Πιτσούλη

Έκτακτη συμμετοχή: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μαρία Καβογιάννη, Κρατερός Κατσούλης, Φωτεινή Ντεμίρη, Δήμητρα Στογιάννη, Πάρις Θωμόπουλος, Αντώνης Κρόμπας, Σπύρος Μπιμπίλας, Σοφία Βογιατζάκη, Μιχάλης Μιχαλακίδης, Γιάννα Ζιάννη, Κωνσταντίνα Βαρσάμη, Γιάννης Αθητάκης, Μιχάλης Ρέππας κ.ά

«ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ, ΜΑΙΡΗ»

ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΙΧΑΛΗ ΡΕΠΠΑ ΚΑΙ ΘΑΝΑΣΗ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 22:40

#ΜaryMaryMary

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved