Η συγκίνηση της Μαρίας Κορινθίου on air! «Συγκινούμαι, δεν μπορώ... γιατί ο χώρος είναι περίεργος»
Media

Η συγκίνηση της Μαρίας Κορινθίου on air! «Συγκινούμαι, δεν μπορώ... γιατί ο χώρος είναι περίεργος»

Καλεσμένη στην παρέα του «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν η Μαρία Κορινθίου.

Η αγαπημένη ηθοποιός και παρουσιάστρια συγκινήθηκε με όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου για την κόρη της, Ισμήνη Αϊβάζη.

«Είναι ένα παιδί που έχει πραγματικά γεμάτο το δοχείο της αγάπης της, είναι τόσο φανερό αυτό όταν την γνωρίσεις. Είναι ένα παιδί που δεν έχει ιδιαίτερες ανασφάλειες. Το μοιράζει τόσο απλόχερα που σε εντυπωσιάζει, δεν μπορείς να το δεις εύκολα σε ένα παιδί να μοιράζει έτσι την αγάπη του και να είναι τόσο ανοιχτό. Αυτό έχει να κάνει κυρίως με εσένα Μαρία, που έδωσες αγάπη στο παιδί κι αυτό τη διοχετεύει με τον ίδιο τρόπο», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου φανερά συγκινημένη.

«Συγκινούμαστε, γιατί έχουμε μεγαλώσει μαζί με τη Σίσσυ. Και τα παιδιά, ο Φίλιππος (σ.σ.: ο γιος της Σίσσυς Χρηστίδου) και η Ισμήνη έχουν μεγαλώσει μαζί από μωρά. Τις προάλλες της έστειλα ένα βίντεο που έπαιζαν καραγκιόζη… Είναι συγκινητικό να το βλέπεις μέσα σε αυτό το χώρο, που είναι πολύ περίεργος. Μπορεί τελευταία να μη βλέπω τόσο συχνά την Σίσσυ… Συγκινούμαι, δεν μπορώ! Η Σίσσυ είναι ο άνθρωπος μου, είναι η κολλητή μου, η φίλη μου, από τις μονδικές μέσα σε αυτό τον χώρο», είπε με τη σειρά της η Μαρία Κορινθίου.

Αναφερόμενη στην κόρη της είπε πως δεν έχει έρθει να την δει στην εκπομπή που παρουσιάζει, ενώ αποκάλυψε πως όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία δεν έβλεπε καθόλου τηλεόραση.

«Ήταν απαγορευτικό να ανοίγει η τηλεόραση και να βλέπει εμένα και τον Γιάννη (σ.σ.: Αϊβάζη) είτε σε συνεντεύξεις είτε σε δουλειά. Καμιά φορά έρχονταν στα αυτιά μας κάτι κουβέντες από τις γιαγιάδες…».

Η κόρη της Μαρίας Κορινθίου θέλει να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών της και να σπουδάσει υποκριτική στο εξωτερικό, ιδανικά στην Αγγλία.

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved