Media

Κουτσογιαννόπουλος: Το χρέος του στη Μενεγάκη και το απρόσμενο τηλεφώνημα (Φώτο από τη βραδιά)

Gossip-tv Team

Η Ελένη Μενεγάκη με τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο θυμήθηκαν μία Πρωτοχρονιά που πέρασαν παρέα και είχαν παίξει και τυχερά παιχνίδια για να μπει καλά ο χρόνος.

Αρχικά σε ένα βίντεο που είδαν ο Παύλος Σταματόπουλος αποκάλυψε: «Ήταν μία Πρωτοχρονιά που κάναμε στο σπίτι της Ελένης παίζοντας χαρτιά όλη η ομάδα της εκπομπής. Θυμάμαι τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο να προσπαθεί να φύγει από το τραπέζι αλλά δεν τον αφήναμε καθόλου γιατί του πήραμε όλα τα λεφτά εκείνη την Πρωτοχρονιά. Ήταν ένα ευχάριστο γεγονός».

Η Ελένη είπε στον στενό συνεργάτη της μετά το βίντεο: «Ποια χρονιά λέει; Που σε πήρα την επόμενη ημέρα τηλέφωνο και σου λέω “βρε σου έδωσα παραπάνω λεφτά; Έχεις χάσει;».

Και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος της θύμησε την Πρωτοχρονιά: «Με πήρες την ίδια μέρα. Καθώς έφευγα με το αυτοκίνητο, χτυπάει το τηλέφωνο. Είχα μπει στο μυαλό μου ότι πήρα πολλά λεφτά, αλλά έλεγα ότι αποκλείεται να έχει κάνει λάθος η Ελένη. Μου είπες ότι «όπως καταλαβαίνεις έγινε ένα μικρό λάθος, πήγαινε σπίτι σου, κοιμήσου, αλλά την επόμενη φορά που θα βρεθούμε χρωστάς -ξέρω εγώ- 34,24 ευρώ».

Με την Ελένη να αποκαλύπτει: «Δεν ήταν τόσα λίγα, ήταν 250 ευρώ. Είναι πολλά χρόνια ρε παιδιά και ξεχνάμε»!

Ελένη εμείς θυμηθήκαμε και τη χρονιά και... δείτε τις φωτογραφίες από την Πρωτοχρονιά στο σπίτι της!

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved