Σασμός: Οι ηθοποιοί μας εύχονται για τα Χριστούγεννα με μαντινάδες και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!
Media

Σασμός: Οι ηθοποιοί μας εύχονται για τα Χριστούγεννα με μαντινάδες και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

Η τηλεοπτική σειρά, Σασμός μας έχει καθηλώσει από το πρώτο λεπτό, καθώς οι καταιγιστικές εξελίξεις που διαδραματίζονται μας κόβουν την… ανάσα.

Βρισκόμαστε μια ημέρα πριν τα Χριστούγεννα και οι ηθοποιοί των σειρών μας αποχαιρέτησαν για δύο εβδομάδες, ώστε κι εκείνοι να ξεκουραστούν και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους.

Ωστόσο, οι πρωταγωνιστές του Σασμού, θέλησαν να ευχηθούν στους τηλεθεατές που τους έχουν δείξει την αγάπη τους, «Καλά Χριστούγεννα» μέσα από μαντινάδες. Ναι καλά διαβάσατε…

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της σειράς στο Instagram, οι ηθοποιοί μας ευχήθηκαν και έδωσαν ραντεβού τον νέο χρόνο.

Πρώτη η γιαγιά Ειρήνη ευχήθηκε στο κοινό:«Χριστουγεννιάτικες γιορτές, μα στην καρδιά μου ο πόνος, εύχομαι υγεία και χαρά, να φέρει ο νέος χρόνος».

Την σκυτάλη πήρε ο γοητευτικός Νικηφόρος λέγοντας: «Ευχές χριστουγεννιάτικες από τον Νικηφόρο, το νέο έτος που θα μπει να είναι ελπιδοφόρο. Εύχομαι καλή χρονιά, με υγεία σε όλους».


Η πονεμένη Άσπα καλεί το κοινό στην καντίνα της και δηλώνει:«Φώτα χριστουγεννιάτικα θα βάλω στην καντίνα κι ελάτε τώρα στις γιορτές να πιούμε μια ρετσίνα!».

Όσο για τον Παύλο Βρουλάκη, ακούγεται να λέει: «Εύχομαι καλά Χριστούγεννα!! Να έρθει καλός ο νέος χρόνος, ό,τι καλύτερο για όλους, για τις οικογένειές σας κι εσάς προσωπικά. Αγάπη, ομόνοια κι ευτυχία. Απ’ τον Βρουλάκη του Σασμού που ήτανε χαμένος, ο νέος χρόνος που ‘ρχεται να ‘ναι ευτυχισμένος!».

Ο σκληρός αλλά και ρομαντικός Μαθιός εύχεται:«Πλούσια και βασιλική να είναι η χρονιά που μπαίνει και να γενούνε οι εχθροί φίλοι αγαπημένοι. Χρόνια πολλά σε όλους!».

Την ευκαιρία να ευχηθεί στους τηλεθεατές δεν έχασε ούτε ο ΠαντελήςΤο λοιπόν, κοπέλια. Στο καφενείο τις γιορτές, ελάτε να κεράσω και μέσα απ’ την καρδιά ευχές, σε όλους να μοιράσω! Καλή χρονιά να έχουμε, με υγεία. Το κεφάλι ψηλά, αγάπη και να κοιτάμε μπροστά. Καλή χρονιά να έχουμε, μέσα από την καρδιά μου».

Η Θοδώρα αναφέρει στο βίντεο: «Μέσα απ’ την καρδιά ευχές σας δίνει η Θοδώρα, υγεία, αγάπη και χαρά να έχετε για δώρα. Καλές γιορτές».

Ο παπά-Μιχάλης ευχήθηκε: «Την ευλογία του Θεού, χαρές με το τσουβάλι, είναι οι ευχές για όλους σας απ’ τον παπά Μιχάλη!».

Τέλος, τις ευχές της έστειλε και η Βασιλική:«Χριστουγεννιάτικη ευχή θα κάνω μια και μόνο, να ‘ρθει αγάπη και Σασμός με τον καινούργιο χρόνο!».

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved