Media

Δήμητρα Παπαδήμα: Η απώλεια της μητέρας της και το πένθος: «Θεριεύει η σιωπή»

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Στούντιο 4 φιλοξενήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (27-12) η Δήμητρα Παπαδήμα, η οποία μιλώντας για τις ημέρες των Χριστουγέννων αποκάλυψε πως πρόσφατα έφυγε από τη ζωή η μητέρα της.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως:

«Περάσαμε οικογενειακά γιατί χάσαμε πρόσφατα τη μαμά μας. 12 Οκτωβρίου και την έλεγαν και Ανδρομάχη. Τόσα χρόνια δεν ξέραμε πότε είναι η γιορτή της και έφυγε εκείνη την ημέρα. Παγώνει το γέλιο, προς το παρόν δεν έχει έρθει αυτή τη στιγμή και λέω όταν τελικά χάνει τη μάνα και απορώ και για τα παιδιά που χάνουν νωρίς τη μάνα τους, θεριεύει μέσα μας η σιωπή. Αυτό ένιωσα εγώ και το έγραψε και στο ημερολόγιο μου. Σιωπή!», είπε η ηθοποιός και έπειτα αναφέρθηκε σε σταθμούς της ζωής της.

«Μετά τα 15, που έπεσα με τα μούτρα στο διάβασμα. Έβαζα το χέρι πάνω στο βιβλίο για να πάρω τις γνώσεις. Όταν δεν έβρισκα βιβλίο να διαβάσω, διάβαζα εγκυκλοπαίδειες, λεξικά, ξεκινούσα από το Α. Πέρασε κι αυτή η φάση και μετά έγινα μία ωραία, μοιραία και αυτοκαταστροφική. Ασχοληθήκαμε με το θέατρο, την τηλεόραση και τα λοιπά. Μετά έγινα μάνα, οπότε ηρέμησα πολύ. Και τώρα είμαι στην καλύτερη φάση, παιδιά… φρικιό. Είμαι όλα τα άλλα αλλά με επίγνωση»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved