Άστραψε και βρόντηξε η Καινούργιου: «Δεν θα το ξαναπαίξουμε ποτέ» - Έδιωξε άρον άρον τη δημοσιογράφο
Media

Άστραψε και βρόντηξε η Καινούργιου: «Δεν θα το ξαναπαίξουμε ποτέ» - Έδιωξε άρον άρον τη δημοσιογράφο

Η ρεπόρτερ της εκπομπής της ενώ από το πρωί είχε βρεθεί στα δικαστήρια για την εκδίκαση της υπόθεσης ξυλοδαρμού ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και την σύντροφό του, ένα πλάνο έκανε έξαλλη την παρουσιάστρια καθώς μετά την καταγγελία οι δυο τους βρέθηκαν στα δικαστήρια και η κάμερα τους έπιασε χεράκι χεράκι να γελάνε.

«Δεν το βλέπω αυτό, δεν το ζούμε αυτό. Είναι φάρσα; Μου κάνετε φάρσα σήμερα. Παρακαλώ, από σήμερα και 40% να έχουμε κάνει σε αυτό το λεπτό, δεν θα ξαναπαίξουμε ποτέ τον Εμμανουήλ με τη Νάνσυ γιατί μας δουλεύουν όλους σαν να μην υπάρχει αύριο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου και συνέχισε:

«Έγινε καταγγελία για ξυλοδαρμό, πήγε η αστυνομία. Μόνο που τους βλέπουμε να φιλιούνται, νιώθω ότι μας δουλεύουν. Δεν με νοιάζει τι θα πουν μετά. Αν θέλετε να το παίξετε εσείς, εγώ δεν θα συμμετέχω», είπε και ζήτησε από την δημοσιογράφο η οποία ήταν στα δικαστήρια να αποχωρήσει από το σημείο.

Δες το σχετικό απόσπασμα

Θυμίζουμε ότι νωρίτερα για αυτό το θέμα είχε ξεσπάσει και ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν αντιδρώ γιατί είμαι δύστροπος. Τα παραμύθια θα τα κάνουμε πραγματικότητα; Όταν ζούμε ζοφερή πραγματικότητα; Θα έχουμε τον Κωνσταντίνο που φαντασιώνεται ότι είναι διάσημος και μας απασχολεί; Αφήστε με ήσυχο! Δικαίωμά του να λέει ό,τι θέλει αλλά δεν είναι δικαίωμα του να έρχεται εδώ και να μας λέει αρραβώνας, ένα χαρτάκι πότε κάναμε έρωτα, οι ημέρες ωορρηξίας, είναι παραμύθια κακού γούστου», είχε πει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved