Γιώργος Κατσαρός: «Άφωνη» η Μενεγάκη με την επιθυμία του – «Θα ήθελα πολύ να…»
Media

Γιώργος Κατσαρός: «Άφωνη» η Μενεγάκη με την επιθυμία του – «Θα ήθελα πολύ να…»

Μια αποκλειστική, άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, έδωσε στην «Ελένη» ο Γιώργος Κατσαρός και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποια είναι η επιθυμία του. 

Ο συνθέτης, που έχει γράψει μουσική για 117 κινηματογραφικές ταινίες και έχει συνεργαστεί με όλους τους μεγάλους καλλιτέχνες, θυμάται σταθμούς της επιτυχημένης πορείας του στη μουσική αλλά και την τηλεόραση, εξομολογείται για πρώτη φορά ένα αστείο περιστατικό με τον Μπάρκουλη, τον Βοσκόπουλο και τον Παπαμιχαήλ και παραδέχεται ότι θα ήθελε να του γίνει μια τηλεοπτική πρόταση.

«Οι συνεργάτες μου με αποκαλούν ‘εργάτη της μουσικής’ και το δέχομαι. Έχω γράψει μουσική για 117 ταινίες και είναι αυτές που με κρατάνε στο προσκήνιο. Έπαιζα μουσική στα καμπαρέ της Τρούμπας. Οι γυναίκες με φλέρταραν και εγώ ανταπέδιδα παίζοντας σαξόφωνο».

Για το περιστατικό με τους Μπάρκουλη, Βοσκόπουλο και Παπαμιχαήλ λέει:

«Εγώ, ο Μπάρκουλης, ο Βοσκόπουλος και ο Παπαμιχαήλ ήμασταν ερωτευμένοι με την ίδια γυναίκα χωρίς να το ξέρουμε. Στη ζωή μου, η αγάπη έπαιζε τον πρώτο ρόλο. Ερωτεύτηκα την Μιρέλλα και κάναμε δύο παιδιά. Το τραγούδι ‘έρωτά μου ανεπανάληπτε’, μου θυμίζει τη γυναίκα μου. Κάθε φορά που το ακούω ανατριχιάζω».

Σχετικά με την τηλεόραση, αναφέρει:

«Χαίρομαι που έχω συμβάλλει στο να ανέβει η τηλεόραση. Με την πείρα που έχω θα μπορούσα να συμβάλλω στην τηλεόραση και θα ήθελα να μου γίνει μια πρόταση» αφήνοντας άφωνη αυτή του επιθυμία την παρουσιάστρια, Ελένη Μενεγάκη.

«Δεν έχω επαγγελματικά απωθημένα»

Ο ίδιος σημειώνει: «Δεν έχω επαγγελματικά απωθημένα. Το τελευταίο μου έργο είναι τα μουσικά σχολεία. Το μεγαλύτερο μάθημα που έχω πάρει από τη ζωή, είναι αυτό που μου λείπει. Θέλω ο κόσμος να αγαπάει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved