Χάρης Χιώτης: «Η «Μάντρα» είναι η κινητήριος δύναμη όλων των ηρώων της σειράς»
Media

Χάρης Χιώτης: «Η «Μάντρα» είναι η κινητήριος δύναμη όλων των ηρώων της σειράς»

Ο Χάρης Χιώτης συμμετέχει στην κωμική σειρά της EPT 1 «Τα νούμερα». 0 ηθοποιός μιλάει στο «MYtv» για τον ήρωα που υποδύεται και τις ομοιότητάς του μαζί του, καθώς και για τον τρόπο με τον οποίο βιώνει την επιτυχία.

Η παρουσία σας στην ΕΡΤ συνεχίζεται και φέτος με τη συμμετοχή σας στη σειρά «Τα νούμερα». Πείτε μας λίγα λόγια για αυτή τη συνεργασία.

«Η συμμετοχή μου στη σειρά προέκυψε μέσω κάστινγκ. Έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο και ύστερα από λίγο καιρό χτύπησε το τηλέφωνό μου. Ήταν από την παραγωγή της σειράς και μου πρότειναν τη συνεργασία».

Ο Χάρης Γαμμάτος είναι ο ήρωας που υποδύεστε. Η συγκρουσιακή διάθεση που τον χαρακτηρίζει αποτελεί εμπόδιο στο να βρίσκει την ευτυχία στα πράγματα;

«0 Χάρης Γαμμάτος είναι ένας ήρωας που αντιμετωπίζει τα πράγματα J χιούμορ και «υπόγεια» ειλικρίνεια. Αυτό τον φέρνει σε σύγκρουση με τους γύρω του, αλλά ταυτόχρονα τον συνδέει μαζί τους. Τον διατρέχει ένα ευρύ φάσμα συναισθημάτων και συμπεριφορών. Συνδέεται με την καθημερινότητά του και δίνεται σε αυτήν χωρίς εκπτώσεις, εναντιώνεται στις συνθήκες που δεν αναγνωρίζει και αγαπά τις επιλογές του. Η ειλικρινής αυτή στάση του είναι και ο προσωπικός του δρόμος προς την εσωτερική του ευτυχία».

Ο Χάρης έχει και μια ιδιαίτερη σχέση με τη μητέρα του. Υπάρχει ακόμη αυτό το πρότυπο σχέσης μητέρας - γιου μέσα στο πλαίσιο της ελληνικής κοινωνίας;

«Πιστεύω ότι κάθε μητέρα συνδέεται άρρηκτα με τα παιδιά της και ο συνδετικός τους κρίκος υπερβαίνει κάθε συνθήκη. Ένας τόσο ισχυρός δεσμός είναι φυσικό να δημιουργεί εντάσεις. Δεν ξέρω αν αποτελεί πρότυπο ελληνικής κοινωνίας ή μιας πιο παγκόσμιας κατάστασης, αλλά γνωρίζω πως ο απογαλακτισμός των δύο πλευρών είναι δύσκολος. Μέχρι να συμβεί, υπάρχουν ρήξεις και εντάσεις. Εντάσεις αγάπης, που δημιουργούν εκρήξεις συναισθημάτων. Και κάθε φορά που συμβαίνει μία έκρηξη, το τοπίο είναι φλεγόμενο»

Η παρουσία του στη «Μάντρα» λειτουργεί καταλυτικό στην προσωπικότητά του;

«Σίγουρα. Η «Μάντρα» είναι η κινητήριος δύναμη όλων των ηρώων της σειράς. Είναι το προσωπικό τους καταφύγιο και το ασφαλές παραμυθένιο κάστρο, όπου εκεί μέσα όλα μπορούν να συμβούν. Διάφορες και διαφορετικές προσωπικότητες ενώνονται και δημιουργούν αυτόν τον φανταστικό κόσμο. Η «Μάντρα» είναι η ονειροχώρα του Χάρη και όλων των υπέροχων ηρώων της σειράς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved