Γη της Ελιάς: Ο Πότης μπαίνει στο The Chase! Ο ρόλος της Μπεκατώρου στη σειρά
Media

Γη της Ελιάς: Ο Πότης μπαίνει στο The Chase! Ο ρόλος της Μπεκατώρου στη σειρά

Η καθημερινή, δραματική σειρά του MEGA «Η γη της ελιάς», σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου, παραμένει μία από τις αγαπημένες συνήθειες του κοινού.

Για αυτόν τον λόγο, μάλιστα, επιφυλάσσουν εκπλήξεις που θα αποκαλυφθούν εν καιρώ.

Σύμφωνα με το mytv μία απ' αυτές είναι η έκτακτη εμφάνιση της Μαρίας Μπεκατώρου στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η οποία πρόκειται να υποδυθεί τον εαυτό της.

Δηλαδή την παρουσιάστρια του καθημερινού τηλεπαιχνιδιού του MEGA «The Chase». Το σενάριο θέλει τον Πότη (Γιάννης Κρητικός) να μελετά εντατικά τις δύσκολες ερωτήσεις που κάνουν στα τηλεπαιχνίδια, προκειμένου να δηλώσει συμμετοχή και να παίξει στο «The Chase».

Να σημειωθεί ότι η Μαρία Μπεκατώρου και ο Γιάννης Κρητικός έχουν συνυπάρξει ξανά τηλεοπτικά -εκείνη ως παρουσιάστρια και εκείνος ως παίκτης- στον τρίτο κύκλο του σόου μεταμφιέσεων του ANTI «Your Face Sounds Familiar».

«Όλο αυτό ξεκίνησε από τη σεναριογράφο μας, Βάνα Δημήτριου, η οποία είναι φανατική του ‘’chase” και όταν παίζει δεν σηκώνει το τηλέφωνο. Θέλαμε να βρούμε έναν τρόπο να έρθουμε με τη ‘’Γη της ελιάς’’ στο ‘’The chase’’ και ‘’κούμπωσε’’ με τον χαρακτήρα του ‘’πότη’’», είπε αρχικά ο σκηνοθέτης και συνέχισε, λέγοντας:

«Είναι μια πολύ ωραία συγκυρία γιατί και με την Μαρία συμπαθούμε ο ένας τον άλλο πολύ. Ήταν πάρα πολύ καλή, ακολουθούσε όλες τις οδηγίες».

Η Μαρία Μπεκατώρου ανέφερε σε ποιον έχει αδυναμία από τους ηθοποιούς.

«Στον ‘’πότη’’ έχω αδυναμία. Αν με ρωτούσες από πριν αυτός θα ήθελα να έρθει. Έχει κάτι το άφτιαχτο, το αυθόρμητο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved