Άγιος Βαλεντίνος: Οι τηλεοπτικοί έρωτες που θα θέλαμε αύριο να γιορτάζουν!
Media

Άγιος Βαλεντίνος: Οι τηλεοπτικοί έρωτες που θα θέλαμε αύριο να γιορτάζουν!

Αγίου Βαλεντίνου αύριο και δεν θα μπορούσαμε να ξεχάσουμε τους τηλεοπτικούς έρωτες που καθημερινά καθηλώνουν το τηλεοπτικό κοινό και θα θέλαμε να έχουν αίσια έκβαση.

 

Ο έρωτας του Αστέρη και της Αργυρώς στον Σασμό από την πρώτη στιγμή μας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Πρόκειται για έναν καταδικασμένο έρωτα μιας και η οικογένειά τους έχει βεντέτα… Ερωτεύτηκαν, αγαπήθηκαν και καρπός του έρωτάς του είναι ο μικρός Πετράκης κάτι που δεν γνωρίζει ακόμα ο Αστέρης, ο οποίος σκότωσε σε συμπλοκή τον αδερφό της αγαπημένης του και εκ τότε η ζωή τους άλλαξε άρδην…

sasmos_alphatv_official_322600386_541451434689880_1063117345744908336_n.jpg

Η Αργυρώ έφτιαξε ξανά τη ζωή της, έφερε στον κόσμο το παιδί του και από την άλλη ο Αστέρης δεν την ξεπέρασε ποτέ… Ο έρωτάς τους όμως δεν έχει τελειώσει και όλοι μας περιμένουμε αυτοί οι δύο νέοι να φέρουν τον σασμό και να σμίξουν για πάντα.

Στη σειρά, Σασμός ο έρωτας του Μαθιού και της Βασιλικής πέρασε από σαράντα κύματα και επιτέλους παντρεύτηκαν… Όμως από ότι φαίνεται… θα περάσει και από άλλες φουρτούνες ο έρωτάς τους, αφού η μοίρα τους παίζει επικίνδυνα παιχνίδια και αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει όταν αποκαλυφθεί ότι ο Μαθιός σκότωσε τον Στεφανή, τον πρώην σύζυγο της, Βασιλικής.

mathios_vasiliki_sasmos.jpg

Στη σειρά, Αυτή η νύχτα μένει το ειδύλλιο του Στρατή με τη Ζέτα έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού.

Αν και κανείς από τους δύο δεν μπορεί να αφεθεί 100%, γιατί ο Στρατής σκέφτεται ακόμη την μεγάλη αγάπη της ζωής του, την Μαρίνα και η Ζέτα κρύβει πολλά μυστικά, ζουν έναν παθιασμένο έρωτα.

nixtamenei-stratis.png

Στο Μαύρο Ρόδο, η Ελισάβετ, η οποία θέλει να γίνει μοναχή ερωτεύεται τον Πέτρο και στη σειρά του Mega και είναι σε δίλημμα… Η ώρα της μεγάλης δοκιμασίας έφτασε για την δόκιμη μοναχή! Θα διαλέξει το δρόμο του Θεού ή θα ζήσει τον έρωτά της με τον Πέτρο;

Το βλέμμα του Πέτρου την έχει αιχμαλωτίσει κι όσο εκείνη θα αντιστέκεται στη γυναικεία της φύση που ξυπνάει, ένας απαγορευμένος έρωτας θα ανθίζει.

mayro-rodo-petros-elisabet.jpg

Στη Γη της Ελιάς ένα από τα πιο αγαπημένα μας ζευγάρια είναι ο Στάθης και η Ιουλία και από τη στιγμή που συμφώνησαν να είναι ξανά μαζί, δείχνουν αποφασισμένοι να μην αφήσουν κανέναν και τίποτα να σταθεί εμπόδιο στον έρωτά τους. Άλλωστε, όπως έχει αποδειχθεί, η φλόγα που υπάρχει ανάμεσα τους δεν μπορεί να σβήσει με τίποτα.

Όσα χρόνια κι αν περάσουν, όσα εμπόδια κι αν πρέπει να αντιμετωπίσουν. Ο Στάθης και η Ιουλία ζουν ξανά τον έρωτά τους. Ο Στάθης της έκανε επίσημα πρόταση γάμου και εκείνη είπε το «ναι». Ενώ, όμως συμφωνούν να είναι πολιτικός ο γάμος τους, αναρωτιούνται πώς θα γίνει χωρίς την έγκριση του νέου δημάρχου, του Ισίδωρου, ο οποίος δεν δέχεται όλο αυτό που συμβαίνει.

7177cfb9-stathis_megalovima.jpg

Ο έρωτας κάνει τα πάντα να μοιάζουν διαφορετικά και επειδή είναι αύριο η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου αυτά είναι κάποια από τα τηλεοπτικά ζευγάρια που θα θέλαμε ο έρωτάς τους να έχει αίσια έκβαση και να γιορτάσουν την αγάπη τους.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved