Χρυσοστόμου: «Δεν ήθελα ποτέ να τακτοποιηθώ στο ρόλο του ωραίου γκόμενου»
Media

Χρυσοστόμου: «Δεν ήθελα ποτέ να τακτοποιηθώ στο ρόλο του ωραίου γκόμενου»

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή, The 2Νight Show και μίλησε μεταξύ άλλων για την πορεία του στο χώρο του θεάματος και την εξωτερική του εμφάνιση που δεν τη χρησιμοποίησε.

Αρχικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου είπε: «Δεν ήθελα ποτέ να τακτοποιηθώ και μέσα και από τους απέξω στο ρόλο του ωραίου γκόμενου. Συνήθως αυτοί οι ρόλοι δεν είναι γοητευτικοί, είναι πιο ξενέρωτοι. Και προσπαθούσα εδώ και καιρό και τα καταφέρνω ακόμη να πετάγομαι από είδος σε είδος. Γιατί αν μπεις σε μια εικόνα και μένεις εκεί, μένεις είναι και ασφάλεια και λεφτά βγάζεις, απλά εγώ το τρέμω λίγο».

Και σε άλλο σημείο ανέφερε: «Είναι μια μάχη που έχω αποδεχτεί πώς θα υπάρχει και εγώ πρέπει να είμαι πιο δυνατός. Κουράστηκα να λέω “γιατί υπάρχει αυτός ο δαίμονας;”. Μου κάνουν ένα κύκλο και μπορείς να το δεις παντού. Αν το μεταβολήσω σωστά και αν το χρησιμοποιήσω σωστά, να βρω φως μέσα από αυτό. Κάποιοι εθελοτυφλούν, εγώ βούτηξα, δεν αντιστέκομαι, παίζουμε τένις. Δεν είχα και ταμπού αλλά εγώ μπορώ να βοηθήσω και κάποιον που θέλει να ζητήσει βοήθεια. Πολλές φορές ήμουν παραπάνω ταπεινός από όσο θα έπρεπε. Ο αντιστάρ είναι επίσης σταρ».

Και υπογράμμισε: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να τα παρατήσω και κράτησε μία δεκαετία του να είμαι ζορισμένος οικονομικά. Μου ήρθαν κάποια λεφτά και δεν τα διαχειρίστηκα σωστά. Τώρα είναι όλα πληρωμένα, δεν χρωστάω σε άνθρωπο ή τράπεζα. Είμαστε η γενιά που τότε λέγανε να πάρουμε δάνειο αλλά η τράπεζα ήξερε τι θα γίνει 25 χρόνια μετά. Δεν μπήκα στην παγίδα του δανείου και βλέπω κόσμο να τρέχει. Εγώ ήθελα να κάνω δουλειές που μου αρέσουν. Χρηματιστήριο δεν έχω παίξει ποτέ αλλά είχα καλή διαίσθηση και ήμουν σίγουρος πώς κάποιο λάκκο θα είχε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved