Survivor: Οι Μαχητές κερδίζουν την πρώτη ασυλία και αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Media

Survivor: Οι Μαχητές κερδίζουν την πρώτη ασυλία και αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

 

Survivor all star spoiler: Αύριο, 26 Φεβρουαρίου θα δούμε τον πρώτο αγώνα ασυλίας και η ομάδα που θα χάσει θα βγάλει έναν παίκτη στον τάκο. Ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για την εβδομάδα που μας έρχεται;

Να σας θυμίσουμε ότι αναμένεται να εισβάλλουν ακόμη δύο νέοι παίκτες στο ριάλιτι επιβίωσης και αυτοί είναι ο Γιωρίκας Πιλίδης και η Νικολέτα Μαυρίδη και έγινε η αποκάλυψη σε ποιες ομάδες μπαίνουν.

Σύμφωνα πάντα με το πρωινό, η ομάδα που θα κερδίσει θα έχει τη δυνατότητα να διαλέξει ποιον παίκτη από τους δύο θέλει… και εκεί θα έρθει η μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι.

survivor7.jpg

O δημοσιογράφος Νίκος Παρτσώλης στην εκπομπή «Πρωινό μας» ανέφερε ότι ο Γιωρίκας θα μπει στην ομάδα των Μαχητών και η Μαυρίδη θα αγωνιστεί για την ομάδα των Διασήμων.

Ενώ αναμένουμε να δούμε και την εξέλιξη της σχέσης της Ελευθερίας Ελευθερίου με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη μέσα στο survivor.

Στο αυριανό επεισόδιο οι Διάσημοι και οι Μαχητές θα αγωνιστούν για το έπαθλο φαγητού, αλλά και για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν οι Μαχητές κερδίζουν και οι Διάσημοι θα βγάλουν στον τάκο... την Χριστίνα Κεφαλά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved