Γιάννης Kρητικός: «Για μένα ο Πότης τα τελευταία 2 χρόνια είναι μέρος της ζωής μου»
Media

Γιάννης Kρητικός: «Για μένα ο Πότης τα τελευταία 2 χρόνια είναι μέρος της ζωής μου»

Ο Γιάννης Κρητικός παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη».

Ο «Πότης» από τη «Γη της Ελιάς», Γιάννης Κρητικός, μιλά για το ρόλο του, τη θέση που έχει το κουτσομπολιό στη ζωή του αλλά και την αγάπη του για τη λύρα που γεννήθηκε όταν ήταν 3 ετών.

kritikos-(1).jpg

Αναφορικά με τον ρόλο του είπε: «Για μένα ο Πότης τα τελευταία 2 χρόνια είναι μέρος της ζωής μου. Αν το καλοσκεφτώ είμαι περισσότερες ώρες της ημέρας ”Πότης” πάρα Γιάννης».

«Δεν είμαι κουτσομπόλης στην προσωπική μου ζωή. Η οικογένεια του Πότη είναι οι συμπολίτες του οπότε το κουτσομπολιό του βγαίνει μέσα από αγάπη όχι από κακία», πρόσθεσε.

kritikos-(2).jpg

Ενώ για την Κρήτη και την λύρα ανέφερε: «Η Κρήτη είναι ένας τόπος που τιμά την παράδοση και από παιδάκι άκουγα λύρα, λαούτο, μαντολίνο. Είχα από εκεί το ερέθισμα. Από πολύ μικρός έλεγα στους γονείς μου ότι ήθελα να μου πάρουν λύρα. Μου την πήραν παραμονές Χριστουγέννων και με περίσσιο θράσος βγήκα την επόμενη μέρα και είπα τα Κάλαντα».

kritikos-(5).jpg

Για την ενασχόληση με την υποκριτική αποκάλυψε: «Η πρόταση για την υποκριτή ήρθε μέρα τη νίκη μου στο YFSF το 2016. Ακόμα δεν το πιστεύω απλά το ζω. Δεν αφήνω τις ευκαιρίες που μου δίνονται να πάνε χαμένες. Το περίσσιο θράσος το έχω σαν χαρακτηριστικό στοιχείο».

«Το βασικότερο στη ζωή είναι να αγαπάς και να αγαπιέσαι. Ο γάμος και τα παιδιά είναι κάτι που όλοι όσοι έχουν μεγαλώσει όπως εγώ το αναζητούν», κατέληξε ο Γιάννης Κρητικός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved