Οι «Ψυχοκόρες» στον Ant1: Μεγάλα ονόματα σε ρόλους έκπληξη
Media

Οι «Ψυχοκόρες» στον Ant1: Μεγάλα ονόματα σε ρόλους έκπληξη

Ψυχοκόρες: Μετά τη «Μάγισσα», ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει μία ακόμη νέα δραματική σειρά εποχής η οποία ήδη εντυπωσιάζει με το πρωταγωνιστικό της καστ.

Ο λόγος για τις «Ψυχοκόρες», οι οποίες ξεκινούν γυρίσματα τέλη του μήνα προκειμένου να κάνουν δύο πρεμιέρες στον ΑΝΤ1 + τον Ιούνιο και στο επίγειο κανάλι τον Σεπτέμβριο.

Η σειρά, που θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. θα διαδραματίζεται στην Αθήνα του '50 και θα αφηγείται τις ιστορίες τεσσάρων κοριτσιών τα οποία φτάνουν από την επαρχία στην πρωτεύουσα και μπαίνουν στα σπίτια αστών ως «ψυχοκόρες».

ant1.jpg

Τη σκηνοθεσία της έχει αναλάβει ο Μιχαήλ Χαραλαμπίδης, ο οποίος έχει μεταξύ άλλων προϋπηρεσία στο περιβόητο «Game of Thrones» για δύο σεζόν (πέμπτη και έκτη) και ήταν μέλος ομάδας ειδικών οπτικών εφέ για τους δράκους της σειράς, ενώ το σενάριο είναι της Πένυς Φυλακτάκη. Όσο για το καστ; Είναι πραγματικά εντυπωσιακό.

Δήμητρα Ματσούκα, Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Γιούλικα Σκαφιδά, Μαρίνα Ασλάνογλου, Ταξιάρχης Χάνος, Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Χρήστος Μαλάκης και Μαριάννα Κιμούλη, η οποία θα υποδυθεί μία από τις τέσσερις ψυχοκόρες.

Η ιστορία

Η ιστορία θέτει στο επίκεντρο της πλοκής κορίτσια -ανήλικα τα περισσότερα- τα οποία στη δεκαετία του '50 έρχονταν στην Αθήνα από τα χωριά ή και φτωχικές πολυμελείς οικογένειες για αναζήτηση καλύτερης μοίρας και γίνονταν οικιακές βοηθοί σε σπίτια γνωστών τους, μελών της «καλής κοινωνίας». Ωστόσο οι καταστάσεις που βίωναν δεν ήταν ιδανικές. Κάθε άλλο αφού δούλευαν σε συνθήκες περίπου δουλείας, καταπίεσης, κακοποιητικών συμπεριφορών και σεξουαλικών παρενοχλήσεων, για «ένα κομμάτι ψωμί» ή πενταροδεκάρες που έστελναν στην οικογένειά τους. Μοναδική ελπίδα τους ήταν να νυμφευθούν σύντομο έναν καλό και εργατικό νεαρό και να λυτρωθούν

Πηγή TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved