Ευτυχισμένοι μαζί: Βίκυ και Μάκης ξανά μαζί μετά από 14 χρόνια – Η συγκίνησή τους on air
Media

Ευτυχισμένοι μαζί: Βίκυ και Μάκης ξανά μαζί μετά από 14 χρόνια – Η συγκίνησή τους on air

Η «Βίκυ» και ο «Μάκης» 14 χρόνια μετά τη σειρά «Ευτυχισμένοι μαζί» μίλησαν στο «Πάμε Δανάη!» και θυμήθηκαν άγνωστες ιστορίες από τα γυρίσματα.

Βιβή Κόκκα και Τάσος Γιαννόπουλος, μίλησαν για τη σειρά και θυμήθηκαν τα… παλιά.

giannopoulos-kokka-(3).jpg

«Έχουμε να τα πούμε 14 χρόνια από την σειρά. Όταν μας ανακοινώθηκε ότι θα παίξουμε μαζί και θα είμαστε ζευγάρι, είχαμε μεγάλη χαρά και οι δυο. Αυτός η σχέση ήταν έρωτα και μίσους. Είχαμε και ομηρικούς καυγάδες στη σειρά. Στις πρόβες αλλάζαμε το κείμενο και πηγαίναμε στην εγγραφή και οι τεχνικοί γελούσαν με τις αλλαγές. Το «γατούλα» με ακολουθεί ακόμα και τώρα», είπε η Βιβή Κόκκα.

Ο Τάσος Γιαννόπουλος φάνηκε πολύ ενθουσιασμένος από αυτό το Reunion του «Πάμε Δανάη!».

giannopoulos-kokka-(5).jpg

«Ευχαριστούμε πολύ που το κάνατε αυτό, γιατί δεν έχουμε βρεθεί τόσα χρόνια. Τα πρώτα σενάρια δεν είχα προσέξει καλά και έρχεται η Βιβή και μου λέει: “έχουμε και παιδί, δεν το ξέρεις;”. Θυμάμαι την σκηνή που έπρεπε να αλειφθώ με λάδι. Φαίνεται ανεπαίσθητα ότι γελάω», ανέφερε ο Τάσος Γιαννόπουλος.

«Κάθε φορά που ερχόσουν αγκαλιά, σε σήκωνα πάνω και δεν πατούσες ποτέ κάτω», είπε απευθυνόμενος στην Βιβή Κόκκα.

Αγαπημένες σκηνές ήταν η Νέα Ζίχνη και οι εξωγήινοι», αποκάλυψε ο ηθοποιός ενώ για την Βιβή Κόκκα η «αγαπημένη σκηνή είναι και εκεί που κάναμε το ωάριο και το σπερματοζωάριο».

giannopoulos-kokka-(7).jpg

«Δεν είχα ξανακάνει τηλεόραση και έβγαινα από τα πλάνα. Με τραβούσε ο Δημήτρης Μαυρόπουλος συνέχεια. Ήμασταν σε μια παιδική χαρά για τα γυρίσματα, και έτσι όπως φώναζα είχαν βγει στα μπαλκόνια οι άνθρωποι. Το έβαλε μέσα ο Γιάννης Μπέζος», συμπλήρωσε ο αγαπημένος ηθοποιός.

giannopoulos-kokka-(8).jpg

«Είχαμε πάει να ετοιμαστούμε στα Καμάρια και το καμαρίνι μου είχε κατσαρίδες. Βγήκα από το καμαρίνι ημίγυμνη και έτρεχα. Η σειρά είναι διαχρονική και οικογενειακή. Μας είχε ζητηθεί να πάμε και επόμενη χρονιά, αλλά το συζητήσαμε και είπαμε όχι», σημείωσε κλείνοντας η Βιβή Κόκκα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved