Media

Τάνια Τρύπη: Η απίστευτη ιστορία πίσω από τη γνωριμία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη

Gossip-tv Team

Στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον φιλοξενήθηκε η Τάνια Τρύπη το μεσημέρι της Πέμπτης (6-04). 

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στα πρώτα της βήμα αποκαλύπτοντας την επική γνωριμία της με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ενώ μίλησε και για την κόρη της Τζένη και την απόφασή της να γίνει ηθοποιός.

trypi-(2).jpg

«Ήταν άλλα χρόνια, δεν υπήρχε ιδιωτική τηλεόραση. Διεκδίκησα τον ρόλο στα 12. Μέχρι τα 10-11 χόρευα, ήθελα να γίνω ηθοποιός αλλά δεν είχα ανοίξει το στόμα μου να τραγουδήσω ποτέ. Βγήκε η Αλίκη και είπε ότι ήθελε να κάνει ακρόαση για παιδάκια για το Annie. Είπα στη μητέρα μου ότι έπρεπε να με πάει και έκατσε και με έμαθε σε ένα βράδυ να τραγουδάω.

trypi-(5).jpg

Η ουρά ήταν μέχρι τη Σταδίου και η μητέρα μου ήθελε να φύγουμε αλλά εγώ όχι. Ήταν η τυχερή μου μέρα, τρώω μια κουτρουβάλα στα σκαλιά του θεάτρου και σκάω στα πόδια της Αλίκης και του Στέφανου Ληναίου. Είπα “είμαι εγώ για σας”. “Αυτή έχει θράσος, πέρνα τη μέσα” είπε η Αλίκη και έτσι πήρα τον ρόλο»

trypi-(6).jpg

Εγώ ξέρω ότι τα παιδιά μας τα σέρνουμε μαζί στα θέατρα, ξέρουνε το θέατρο από την καλή και την ανάποδη οπότε είναι επιλογή τους, δύσκολα γλιτώνεις και ξέρουν και τις καλές και τις κακές στιγμής. Όταν η Τζένη μου το ανακοίνωσε, ήμουν πασιχαρής, δεν μου έκανε καμία έκπληξη», είπε για την ενασχόληση της κόρης της, Τζένης Καζάκου με την υποκριτική.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved