Media

Η Γαρμπή πήγε στα γυρίσματα του Σασμού & η Θοδώρα... τσίριζε! Το απροσδόκητο ντουέτο & η ατάκα φωτιά

Gossip-tv Team

Τι μπορεί να ενώνει την Καίτη Γαρμπή και τη Δανάη Παππά ή αν προτιμάτε την τηλεοπτική Θοδώρα του Σασμού; Πολλά θα πούμε εμείς... 

Μία κοινή φωτογραφία τους που ανέβασε η ηθοποιός χθες (6/4) άρχισε να προϊδεάζει τους φαν της σειράς, μέσα στους οποίους ανήκει ξεκάθαρα η Καίτη Γαρμπή η οποία από πέρυσι έχει δείξει την μεγάλη αγάπη που έχει για τη συγκεκριμένη τηλεοπτική δουλειά.

Μάλιστα, η Δανάη Παππά, ποζάροντας με την Καίτη Γαρμπή στο φωτογραφικό στιγμιότυπο, έγραψε στη λεζάντα:

«UNEXPECTED DUO. Σίγουρα θα αναρωτιέστε ΤΙ ΠΩΣ ΠΟΥ ΓΙΑΤΙ.. θα σας αφήσω να μαντέψετε στα σχόλια.. με ένα μικρό hint «ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ» ps. @kaitigarbi τσιρίζωωωωωω».

Σήμερα (7/4) η Δανάη Παππά ανέβασε και βίντεο από τη συνάντησή της με την τραγουδίστρια στο οποίο η Καίτη Γαρμπή λέει και την ατάκα... φωτιά που δεν είναι άλλη από τον τίτλο του νέου της τραγουδιού «Ασφαλώς και μπορώ» που θα κυκλοφορήσει σύντομα από τη δισκογραφική εταιρία στην οποία ανήκει.

Μένει να δούμε πώς θα προχωρήσει αυτό το «πάντρεμα» που έτσι και αλλιώς αποτελεί ευχάριστη έκπληξη για τους φαν της σειράς. Δείτε το βίντεο που ανέβασε η Δανάη Παππά με την Καίτη Γαρμπή:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved