Media

Survivor All Star: Μαρτίκας για Ελευθερίου - «Ο κόσμος μας έδωσε ένα δώρο... τεράστιο ευχαριστώ»

Gossip-tv Team

Την αποχώρηση της Ελευθερίας Ελευθερίου από το Survivor All Star θέλησε να σχολιάσει με τη σειρά του και ο Σπύρος Μαρτίκας.

Η Ελευθερία Ελευθερίου βρέθηκε στην έξοδο και η επόμενη ημέρα βρήκε τις δύο ομάδες να διαχειρίζονται καταστάσεις και αντιξοότητες.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, δήλωσε για την αποχώρησή της: «Το “ευχαριστώ” απέναντι στον κόσμο είναι τεράστιο, πρώτον γιατί παρέμεινα στο παιχνίδι ,δεύτερον γιατί το σημαντικότερο είναι ότι υπάρχει ελπίδα για την μπλε ομάδα. Έφυγε η Ελευθερίου Ελευθερίου και έμεινε η Ρία. Έφυγε μία από τις πιο χαμηλά αγωνιστικά παίκτριες του φετινού Survivors. Eυτυχώς ο κόσμος μας έδωσε ό,τι καλύτερο, ένα δώρο, ελπίδα για να συνεχίσουμε».

martikas - 1

O Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο του Survivor All Star την Κυριακή 9/4 ανακοίνωσε πως θα υπάρξουν αλλαγές.

«Θα ήθελα την προσοχή σας γιατί έχω να κάνω μερικές σημαντικές ανακοινώσεις. Λόγω των ημερών, λόγω της Μεγάλης Εβδομάδας θα έχουμε τρία επεισόδια του Survivor. Πως θα χωριστούν αυτά: θα έχουμε δύο αγώνες ασυλίας και έναν αγώνα επάθλου φαγητού. Αυτό σημαίνει ότι αυτή την εβδομάδα, την Μεγάλη Εβδομάδα δεν θα έχουμε αποχώρηση παίκτη. Ασυλίες θα παίξουμε κανονικά, θα έχουμε δύο και κάθε αγώνας ασυλίας έναν υποψήφιο ή μία υποψήφια. Άρα στο τέλος της Μεγάλης Εβδομάδας θα έχουμε δύο άτομα που θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση. Ακόμη και αν χάσετε δύο ασυλίες την ίδια εβδομάδα πάλι θα έχουμε μονή υποψηφιότητα. Το ίδιο θα συμβεί και την επόμενη εβδομάδα στους τρεις αγώνες ασυλίας που θα έχουμε άρα θα έχουμε σύνολο πέντε υποψήφιους σε 2 εβδομάδες. Από αυτή την πεντάδα υποψηφίων ανεξαρτήτως άνδρα ή γυναίκας, θα έχουμε μια αποχώρηση σε 2 εβδομάδες», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved