Τσιμτσιλή για την αποβολή της Ιλάειρας Ζήση: «Είναι μια δυσάρεστη είδηση, αλλά ως παθούσα θα πω...»
Media

Τσιμτσιλή για την αποβολή της Ιλάειρας Ζήση: «Είναι μια δυσάρεστη είδηση, αλλά ως παθούσα θα πω...»

H Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψαν τη δυσάρεστη είδηση ότι έχασαν το μωρό που περίμεναν και η Σταματίνα Τσιμτσιλή έστειλε το μήνυμά της και ανέφερε ότι και εκείνη είχε δύο άτυχες εγκυμοσύνες.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε: «Είναι μια δυσάρεστη είδηση αλλά ως παθούσα θα πω ότι δεν πρέπει να αγχώνεται κανένα ζευγάρι όταν έρχεται μια αποβολή. Το σημαντικό σε μια αποβολή, αφού πρώτα διαχειριστείς τα δύσκολα συναισθήματα, είναι να εστιάσεις στο θετικό, δηλαδή ότι το ζευγάρι μπορεί να κάνει ένα παιδάκι. Τα πράγματα πλέον με τις αποβολές έχουν ξεφύγει στους αριθμούς, μία στις δύο εγκυμοσύνες έχει τον κίνδυνο να μείνει ατελής. Όταν αποβάλει μια γυναίκα είναι η επιλογή της φύσης να μην γεννηθεί ένα μωράκι με μια χρωμοσωμιακή ανωμαλία. Μην στεναχωριέστε παιδιά, είστε νέοι, φρεσκοπαντρεμένοι».

1681108832733-832301606-stamatina-gia-ilaeira.jpg

Και πρόσθεσε: «Δικαιολογημένη η θλίψη. Ακόμα και εγώ στην δική μου θυμάμαι είχα πολλά ερωτήματα “μήπως έκανε εγώ κάτι λάθος; μήπως έκανα μια απότομη κίνηση;” Είναι στη φύση του ανθρώπου να αναζητά τις δικές του ευθύνες σε μία δυσκολία. Μην στενοχωριέστε παιδιά, είστε τόσο νέοι. Η φύση ξέρει και αποφασίζει. Δεν είναι εύκολο, δύσκολο δεν ξέρω τι φταίει… Ο τρόπος ζωής… Αλλά πρέπει να σκεφτούν θετικά όσο δύσκολο και αν είναι».

stamatina.jpg

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω από το Happy Day

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved