Master Chef: Μας μπέρδεψαν οι Πάνος Ιωαννίδης - Σωτήρης Κοντιζάς για τις συζητήσεις με το κανάλι
Media

Master Chef: Μας μπέρδεψαν οι Πάνος Ιωαννίδης - Σωτήρης Κοντιζάς για τις συζητήσεις με το κανάλι

Οι κριτές του Master Chef Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς αναφέρονται στο μέλλον του επιτυχημένου ριάλιτι μαγειρικής που παρουσιάζουν τα τελευταία χρόνια στο Star. 

Διαφορετικές απαντήσεις σε σχέση με το μέλλον του πολυαγαπημένου ριάλιτι της βραδινής ζώνης, Master Chef, έδωσαν οι δυο εκ των τριών πρωταγωνιστών σεφ.

Μιλώντας στην τηλεοπτική κάμερα οι Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς μπορεί να μας μπέρδεψαν λίγο αλλά τελικά καταλάβαμε πως το επιτυχημένο ριάλιτι μαγειρικής θα συνεχιστεί και του χρόνου.

kontizas.jpg

Αρχικά, ο Πάνος Ιωαννίδης είπε: «Κάτι έχουμε συζητήσει, είναι θετική η διάθεση. Πολύ μεγάλη πιθανότητα να το δούμε και την επόμενη χρονιά. Από τη στιγμή που έχουμε και ιδέες να δώσουμε, μπορεί να συνεχίσει πολύ όμορφα».

Παράλληλα, ο Σωτήρης Κοντιζάς δήλωσε: «Όχι δεν έχουμε συζητήσει. Η διάθεσή μας είναι να τελειώσουμε αυτό που κάνουμε με τρομερή ενέργεια και όρεξη, έτσι όπως το κάνουμε, να πάει καλά αυτό. Και επίσης να δούμε και τις οικογένειές μας. Έχει μιλήσει ο Πάνος με το κανάλι και δεν μου το έχει πει;».

panos-ioannidis.jpg

«Η δική μας πρόθεση είναι να τελειώσουμε το MasterChef 7 και μετά να κάτσουμε να σκεφτούμε ποιες είναι οι επιλογές. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει», τόνισε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Οι τηλεοπτικές κάμερες δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον τρίτο κριτή της παρέας, τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Μπορεί αυτός να έδινε κάποια άλλη εκδοχή σχετικά με την πρόοδο των συζητήσεων για την εκπομπή μαγειρικής.

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις των δυο κριτών

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved