Σταματίνα Μαλλά: Η δικηγόρος του Αλέξη Γεωργούλη στο «Πάμε Δανάη»
Media

Σταματίνα Μαλλά: Η δικηγόρος του Αλέξη Γεωργούλη στο «Πάμε Δανάη»

Η δικηγόρος του Αλέξη Γεωργούλη, Σταματίνα Μαλλά, μίλησε στο «Πάμε Δανάη!» για την υπόθεση και τις καταγγελίες σεξουαλικής κακοποίησης που βαραίνουν τον ηθοποιό και ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Για τις καταγγελίες σε βάρος του ηθοποιού και ευρωβουλευτή, Αλέξη Γεωργούλη, μίλησε η δικηγόρος του κ. Μαλλά.

malla-georgoulis-(2).jpg

«Ο κ. Γεωργούλης ενημερώθηκε τη Μεγάλη Παρασκευή για την καταγγελία. Μέχρι τότε δεν γνώριζε τίποτα. Μετά το μεσημέρι θα λάβουμε τη δικογραφία της υπόθεσης. Ο κύριος Γεωργούλης μπορούσε να δει το έγγραφο και είδε το όνομα της καταγγέλλουσας. Άμεσα έκανε το αίτημα άρσης της ευρωκοινοβουλευτικής του ασυλίας και δήλωσε και την παραίτησή του από το κόμμα και από την ευρωκοινοβουλευτική ομάδα της αριστεράς», ανέφερε αρχικά.

Επιβεβαιώνεται το γεγονός της παραίτησης; – Υπάρχει άλλη καταγγελία;

malla-georgoulis-(3).jpg

«Το γεγονός πως ο κ. Γεωργούλης παραιτήθηκε επιβεβαιώνεται από την ώρα που εστάλη το email της παραίτησης, δυο λεπτά πριν ξεκινήσει η Ολομέλεια. Ο κ. Γεωργούλης δεν έχει κληθεί ποτέ από τις αρχές για καμία κατάθεση. Θα επιθυμούσε να κληθεί για κατάθεση, ακόμη και πριν την άρση της ασυλίας του. Δεν μπορώ να γνωρίζω γιατί δεν κλήθηκε για κατάθεση από τις βέλγικες αρχές», συμπλήρωσε η κ. Μαλλά.

malla-georgoulis-(1).jpg

Για τη σχέση του Αλέξη Γεωργούλη με την καταγγέλλουσα η κ. Μάλλα είπε πως, «δεν μπορώ να δώσω καμία απάντηση για τη σχέση του κ. Γεωργούλη με την καταγγέλλουσα. Αφορά ουσία για την οποία δεν μπορώ να μιλήσω πριν δω τη δικογραφία. Απ’ ό,τι γνωρίζω δεν υπάρχει άλλη καταγγελία. Όλα αυτά είναι φήμες, τις οποίες πληροφορούμαι από τα site, μέχρι τώρα».

«Ελπίζω να φανεί η αλήθεια και να μπορέσουμε να τελειώσουμε όσο γίνεται πιο γρήγορα μ’ αυτή την υπόθεση», κατέληξε.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved