Η Γη της Ελιάς: «Ο Πότης θα βοηθήσει τον Ορέστη να εδραιωθεί στη Μάνη»
Media

Η Γη της Ελιάς: «Ο Πότης θα βοηθήσει τον Ορέστη να εδραιωθεί στη Μάνη»

Tο πιο καλό παιδί της Μάνης και της «Γης της Ελιάς», ο Πότης, μπορεί να θέλει να μαθαίνει ό,τι συμβαίνει γύρω του, αλλά η ψυχή του είναι αγνή. Ο Γιάννης Κρητικός που τον υποδύεται, δεν ξέρει ακόμα αν θα έχει θετική εξέλιξη ο έρωτάς του για την Άννα, ωστόσο τονίζει πως οι δυο τους θα έκαναν ένα πολύ ανατρεπτικό ζευγάρι.

Παρά τις εξελίξεις της σειράς, οι ήρωες φαίνεται να περνάτε καλά στη Μάνη του Αντρέα Γεωργίου!

«Δόξα τον θεό, περνάμε ωραία, παρά το βαρύ πρόγραμμα που έχουμε. Η σειρά είναι καθημερινή, άρα οι απαιτήσεις είναι αυξημένες, όμως το απολαμβάνουμε».

Τα νούμερα όμως επιβραβεύουν τον κόπο όλων. Αλλιώς είναι να έχετε ένα βαρύ πρόγραμμα για μια σειρά που δεν πάει και αλλιώς για την επιτυχία της σεζόν.

«Δεν γνωρίζω πώς θα ήταν σε άλλη περίπτωση καθώς αυτός είναι ο πρώτος μου μεγάλος ρόλος που με βοηθάει να κατανοήσω τους ρυθμούς μιας καθημερινής σειράς, στο παρελθόν είχα κάνει μόνο κάτι γκεστ. θεωρώ πάντως πως με την ίδια όρεξη θα υπερασπιζόμουν οποιαδήποτε δουλειά. Άλλωστε είμαι σε φάση που δεν προλαβαίνω καν να δω αν πάει καλά ή δεν πάει. Το μαθαίνω από τις εκπομπές».

Tις περιπέτειες του ήρωά σου τις παρακολουθείς;

«Δεν προλαβαίνω πάντα γιατί τελειώνουμε αργά τα γυρίσματα. Πάντως μου φαίνομαι χάλια, θέλει πολλή ψυχοθεραπεία για να δεις τον εαυτό σου στην τηλεόραση. Βασικά δεν μπορώ ούτε να ακούω τη φωνή μου. Νομίζω όμως ότι είναι φυσιολογικό όλο αυτό. Αν μου άρεσα θα υπήρχε πρόβλημα».

Λένε πως πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι! Η περιέργειά του δεν θα σταματήσει ποτέ...

«Το κουτσομπολιό τον τρέφει, αλλά θεωρώ πως δεν είναι τίποτα παραπάνω από την ανάγκη του να επικοινωνήσει με τους γύρω του. Μέχρι στιγμής δεν έχουμε δει τον Πότη να έχει οικογένεια, μόνο είχε τονίσει κάποια στιγμή πως δεν έχει μητέρα. Δεν ξέρουμε λοιπόν αν έχει πατέρα, αδέλφια ή ένα σπίτι να επιστρέφει. Άρα η περιέργειά του δεν αφορά στο να δημιουργήσει ίντριγκα αλλά στο να έρθει κοντά με τους άλλους».

Ακόμα και έτσι όμως, δεν νομίζω πως η συμπεριφορά του είναι αρεστή.

«Είναι λίγο σαν τον τρελό του χωριού, που τον συγχωρούν όλοι γιατί έχει καλή ψυχή και καρδιά».

Είναι όντως καλό παιδί αλλά δεν γίνεται να μην έχει κάποιο παρελθόν. Ως κοινό πάντα περιμέναμε μια νύφη από το παρελθόν να του χτυπάει την πόρτα.

«Ίσως να γίνουν όλα στην ώρα τους. Διότι της Βάνας Δημητρίου τα κείμενα είναι πάντα ανατρεπτικά. Οπότε τον επόμενο χρόνο ίσως γίνουν πράγματα που δεν τα περιμένει ούτε ο Πότης ούτε το κοινό για τον Πότη».

Με την Αννούλα τι θα γίνει; Μέχρι πότε θα περνούν τα βράδια τους βλέποντας ταινίες;

«Εκείνος τη θέλει, τη σκέφτεται αλλά βλέπουμε ότι η Άννα ζει στον κόσμο της και παίρνει τα πειράγματά του στην πλάκα. Τους συνδέει βαθιά φιλία».

Και όταν έρθει η στιγμή να της πει ξεκάθαρα τι νιώθει;

«Ίσως αρχίσει και εκείνη να βλέπει αλλιώς τη σχέση τους, γιατί στο παρελθόν είχε σχέσεις που δεν της βγήκαν σε καλό. Δεν γνωρίζω, ειλικρινά, τι θα συμβεί, μόνο η Βάνα το γνωρίζει. Από τον αδελφό της πάντως έχει πάρει άδεια. Το θέμα είναι τι θα αποφασίσει και η Άννα, θεωρώ πάντως πως θα ήταν ωραίο ζευγάρι οι δυο τους, ανατρεπτικό».

Ένας νέος ήρωα όμως ήρθε στο χωριό, ο Ορέστης, και λέγεται πως στα πρώτα επεισόδια θα έχε επαφή με τον Πότη.

«Έχει ήδη φτάσει στη Μάνη και υπάρχει όντως μια ιστορία πίσω του. Κανείς μας όμως δεν γνωρίζει λεπτομέρειες για το τι τον συνδέει με το χωριό και τους ανθρώπους του. Αφήνονται μόνο κάποια υπονοούμενα για τον ρόλο του. Κρατήστε μόνο ότι έχει έρθει για καλό, αυτό έχει εκλάβει εγώ...».

Οι δύο αυτοί ήρωες θα έρθουν κοντά;

«Τον βοηθάει στην αρχή που πατάει το πόδι του στο χωριό, όμως όπως θα δείτε, οι πρώτες σκηνές μεταξύ τους έχουν γέλιο. Είναι αστείος ο τρόπος που ο ήρωάς μου θα προσπαθήσει να τον προσεγγίσει. Ο Πότης έχει όλη την καλή διάθεση να μάθει ό,τι μπορεί, ο Ορέστης δεν έχει καμία διάθεση να του ανοίξει τα χαρτιά του και η κατάσταση μπλέκεται».

Η Αννούλα βλέποντάς τον θα συγκινηθεί ιδιαίτερα! Γιατί εδώ που τα λέμε είναι πολύ γοητευτικός.

«Έχω την αίσθηση πως όλες οι γυναίκες του χωριού θα συγκινηθούν και θα πάθουν κάτι όταν τον δουν μπροστά τους. Άρα, ο Πότης θα βγάλει δοντάκια για L αρχή».

Άρα όντως ο Πότης με τον Ορέστη δεν θα γίνουν φίλοι...

«Θα προσπαθήσει να τον βοηθήσει ο ήρωάς μου προκειμένου να εδραιωθεί στη Μάνη και να κάνει αυτό που έχει στο μυαλό του. Ωστόσο κατανοεί ο Πότης ότι σε περίπτωση που αρέσει στην Άννα, δεν θα φταίει ο Ορέστης αλλά η ίδια η Άννα».

Στο μεταξύ, θα έχετε χαρές και πανηγύρια στη Μάνη! Έρχονται δύο γάμοι.

«Δεν ξέρουμε αν όντως θα είναι χαρές και πανηγύρια... Την εξέλιξη δεν μπορώ να την αποκαλύψω γιατί δεν μου αρέσουν τα σπόιλερς. Δεν είμαι Πότης και στην προσωπική μου ζωή. Η αλήθεια είναι πως δεν μου αρέσει και η μόδα των σπόιλερς. Με ρωτάνε συνεχώς τι θα γίνει παρακάτω αλλά πραγματικά θέλω το κοινό να βιώνει την έκπληξη βλέποντας τη σειρά μας»

Και εμείς όμως, από τη μεριά μας, δεν μπορούμε να πάψουμε να ρωτάμε... Δεν είναι δυνατόν η Βάνα Δημητρίου να γράψει γάμους χωρίς ανατροπή!

«Αυτή περιμένω κι εγώ αλλά δεν έχω διαβάσει που έχει στο αίμα του, είναι ένα ανοιχτό βιβλίο. Η μητέρα μου που είναι από την Κρήτη, το έλεγε “ξεπατοκαλάθα". Το καλάθι που δεν έχει πάτο και βάζεις πράγματα που πέφτουν κάτω. Οπότε, λόγω του ότι είναι έτσι, δεν νομίζω πως έχει να κρύψει κάτι. Άλλωστε ό,τι είναι να πει, το λέει κατευθείαν και χωρίς δεύτερες σκέψεις. Δεν θα δούμε κάτι σοβαρό από εκείνον».

Από τον Πότη, τι άλλο να περιμένουμε;

«Πιστεύω ότι ο Πότης, εκτός από το κουτσομπολιό που έχει στο αίμα του, είναι ένα ανοιχτό βιβλίο. Η μητέρα μου που είναι από την Κρήτη, το έλεγε “ξεπατοκαλάθα". Το καλάθι που δεν έχει πάτο και βάζεις πράγματα που πέφτουν κάτω. Οπότε, λόγω του ότι είναι έτσι, δεν νομίζω πως έχει κρύψει κάτι. Άλλωστε ό,τι είναι να πει, το λέει κατευθείαν και χωρίς δεύτερες σκέψεις. Δεν θα δούμε κάτι σοβαρό από εκείνον».

Θα είσαι στον τρίτο κύκλο της σειράς;

«Αν δεν είμαι εγώ, ποιος θα φτιάχνει καφέ;».

Για το καλοκαίρι τι ετοιμάζεις;

«Λίγες και καλές εμφανίσεις».

Πηγή: TV-24

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved