Απόστολος Ρουβάς: «Θα γίνω πρώτη φορά μπαμπάς» - Έτσι του ανακοίνωσε η Φανή του ότι είναι έγκυος
Media

Απόστολος Ρουβάς: «Θα γίνω πρώτη φορά μπαμπάς» - Έτσι του ανακοίνωσε η Φανή του ότι είναι έγκυος

Ο Απόστολος Ρουβάς θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά και έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στην εκπομπή, Πρωινό Μας και στη Φαίη Σκορδά

Ο Απόστολος Ρουβάς αποκάλυψε: «Την ημέρα των γενεθλίων μου, χάρηκα με την έκπληξη που μου έκαναν, είδα τον πατέρα μου και επέστρεψα στο σπίτι μετά από μία κουραστική μέρα… Επέστρεψα μετά τη δουλειά στο σπίτι για να ξεκουραστώ και η έκπληξη ήταν ότι καλύτερο μου έχει συμβεί… Μου έφτιαξαν τη διάθεση και μου βγήκε αυθόρμητα για να το μοιραστώ και που είδατε στο βίντεο».

fani-apostolos.jpg

Και συνέχισε λέγοντας: «Θα γίνω για πρώτη φορά μπαμπάς. Ανυπομονώ, ζω για τη στιγμή… Ψωνίζαμε και μπήκε σε ένα φαρμακείο η Φανή για να πάρει ένα τεστ εγκυμοσύνης και εκεί που καθόμασταν στον καναπέ μου λέει «υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος» και ξετρελάθηκα και οι επόμενες μέρες που κύλησαν είχα άγχος μέχρι να «κλειδώσει», να πάνε όλα καλά… δεν μπορώ να σας το περιγράψω… Αλλού πατούσα κι αλλού βρισκόμουν»!

unknown_300181798_380063474106046_3293841106355345256_n.jpg

Και μίλησε για τα ανίψια του και την υπέροχη σχέση που έχει μαζί τους!

«Ο Σάκης και η Κάτια χάρηκαν πολύ και το περίμεναν…» κατέληξε ο Απόστολος στην Φαίη Σκορδά και με αυτό τον τρόπο επιβεβαίωσε την είδηση!

Και αν δεν είχατε δει πως πρόδωσε ο σεφ ότι η Φανή του είναι έγκυος, δείτε το βίντεο παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved