Ερασμία Μάνου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το σύμφωνο συμβίωσης με τον Βασίλη Δημάκη και η συγκίνηση
10258101
Media

Ερασμία Μάνου: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το σύμφωνο συμβίωσης με τον Βασίλη Δημάκη και η συγκίνηση

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρέθηκαν χθες Πέμπτη 4 Μάη η Σοφία Βόσσου μαζί με την κόρη της Ερασμία Μάνου και υπέγραψε η δεύτερη το σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της, Βασίλη Δημάκη. 

Πραγματοποιήθηκε ο γάμος με σύμφωνο συμβίωσης της κόρης της Σοφίας Βόσσου, Ερασμίας Μάνου, με τον κρατούμενο στις φυλακές Κορυδαλλού, Βασίλη Δημάκη.

Η Ερασμία Μάνου είπε: «Νιώθω περίεργα… Για ποιο λόγο παντρεύεται κάποιος; Για τους λόγους που παντρεύεται κάποιος, παντρεύομαι κι εγώ. Σίγουρα παίζει ρόλο και το ότι θέλω να τον βλέπω περισσότερο».

manou-vossou-(1).jpg

Και η Σοφία Βόσσου δήλωσε: «Εγώ θέλω να ευχηθώ σε όλους να έχουν τόσο καλά παιδιά όσο είναι ο γαμπρός και η κόρη μου».

Κατά την έξοδό της από τις φυλακές Κορυδαλλού και έχοντας υπογράψει το σύμφωνο συμβίωσης η Ερασμία τόνισε: «Είμαι πολύ συγκινημένη. Όλα καλά. Συγκινημένοι είμαστε και οι δυο. Ως διαδικασία δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο. Υπογράψαμε. Θα το γιορτάσουμε μάλλον με τις φίλες μου, κάτι θα κάνουμε. Με τον Βασίλη δε μπορούμε να το γιορτάσουμε, μακάρι να μπορούσαμε. Αν θέλετε να τον βγάλουμε, να τον πάμε μια βόλτα. Εμείς καθίσαμε λίγο παραπάνω μαζί. Παιδί, πρώτα ο Θεός επιθυμούμε να κάνουμε. Ελπίζουμε σε λίγους μήνες να είναι έξω».

1683268099916-321827444-manou-vossou-(3).jpg
8978814

Δείτε το απόσπασμα παρακάτω

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved