Αντώνης Σρόιτερ για debate: «Aπέρριψαν την ελεύθερη ερώτηση, φοβούνται μια πιο ελεύθερη διαδικασία»
Media

Αντώνης Σρόιτερ για debate: «Aπέρριψαν την ελεύθερη ερώτηση, φοβούνται μια πιο ελεύθερη διαδικασία»

Ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Alpha, o Αντώνης Σρόιτερ, μίλησε για το debate των πολιτικών αρχηγών αλλά και την οικογένειά του. 

‘Ενας από τους έξι δημοσιογράφους που θα πάρουν μέρος στο σημερινό ντιμπέιτ των πολιτικών αρχηγών είναι ο Αντώνης Σρόιτερ ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, ξεκλέβοντας λίγο χρόνο από τις πυρετώδεις προετοιμασίες.

Ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων του Alpha μίλησε για το debate των πολιτικών αρχηγών αλλά και τη σύζυγό Ιωάννα Μπούκη και τις κόρες του.

«Δε θα υπάρχει ανταγωνισμός στο debate μεταξύ των δημοσιογράφων. Οι δημοσιογράφοι δεν πάνε εκεί για να φανούν οι ίδιοι, πρωταγωνιστές είναι οι πολιτικοί αρχηγοί. Δεν έχω αγωνία. Είναι όμως μια διαδικασία που θα πρέπει να είναι κανείς αρκετά διαβασμένος» είπε ο Αντώνης Σρόιτερ.

«Προσπαθούν οι πολιτικοί να πάνε κοντά στους νέους. Το να σηκώνεις βιντεάκια στα social media, δεν ξέρω αν σε φέρνει κοντά στους νέους. Εγώ θα ήθελα οι πολιτικοί να έρχονται κοντά στους νέους και τα 4 χρόνια, και όχι λίγες ημέρες πριν τις εκλογές. Το ότι οι πολιτικοί απέρριψαν την ελεύθερη ερώτηση, είναι χαρακτηριστικό το πόσο φοβούνται μία πιο ελεύθερη διαδικασία».

sroiter.jpg

«Ο Νίκος Χατζηνικολάου έχει αποφασίσει εδώ και χρόνια να μη συμμετέχει σε αυτή τη διαδικασία. Είναι πολύ σεβαστή η άποψή του, δεν διαφωνώ και πολύ μαζί του. Από εκεί και πέρα, τι να πει κανείς για τον Γιώργο Παπαδάκη; Είναι από τους εμπειρότερους ανθρώπους στη δημοσιογραφική πιάτσα, άρα θα είναι πάρα πολύ εύκολο για εκείνον να προσαρμοστεί σε αυτό» σημείωσε.

1675684408602-829037218-sroiter.jpg

Ο ίδιος αναφερόμενος στη σύζυγό του και τα παιδιά του είπε: «Η γυναίκα μου και οι κόρες μου είναι οι ευχάριστοι μπελάδες της ζωής μου. Οι κόρες μου είναι προσωπικές θαυμάστριες του μπαμπά τους, όχι του δημοσιογράφου. Στα social media νομίζω υπάρχουν καλύτερες περιπτώσεις ανθρώπων από εμένα για να τους φλερτάρουν».

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved