Alpha News: Το DEBATE με νοηματική διερμηνεία
Media

Alpha News: Το DEBATE με νοηματική διερμηνεία

Εκλογές 2023: Το DEBATE με νοηματική διερμηνεία στον Αlpha

Ο Alpha, ο μόνος ιδιωτικός τηλεοπτικός σταθμός που έχει καθιερώσει, τους τελευταίους μήνες, την νοηματική γλώσσα καθημερινά και στα τρία Δελτία Ειδήσεων, καινοτομεί και πάλι.

Σήμερα κάνει προσβάσιμο και το DEBATE των Πολιτικών Αρχηγών για Κωφούς και Βαρήκοους, με νοηματική διερμηνεία από την Σοφία Ρομπόλη.

και στη νοηματική γλώσσα - 1

Οι πολιτικοί αρχηγοί θα φτάσουν στο Ραδιομέγαρο γύρω στις 8 το βράδυ. Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυστηρά, ενώ θα υπάρχουν έλεγχοι στην πρόσβαση σε συγκεκριμένους χώρους.

Οι αρχηγοί των κομμάτων, όπως και τα επιτελεία τους, πριν μπουν στο στούντιο θα προετοιμαστούν στα γραφεία του προέδρου, του διευθύνοντος συμβούλου και των γενικών διευθυντών της ΕΡΤ.

Σε ό,τι αφορά τη διάταξή τους στο στούντιο, θα καθίσουν από αριστερά προς τα δεξιά με βάση την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων. Δηλαδή, πρώτος ο πρόεδρος της Ν.Δ. και πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και στη συνέχεια ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ/ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης, ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, και ο γραμματέας του ΜέΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης.

Απέναντί τους θα καθίσουν, με αλφαβητική σειρά, οι δημοσιογράφοι των έξι τηλεοπτικών καναλιών πανελλαδικής εμβέλειας. Η Μάρα Ζαχαρέα (STAR), η Σία Κοσιώνη (ΣΚΑΪ), ο Γιώργος Παπαδάκης (ΑΝΤ1), ο Αντώνης Σρόιτερ (ALPHA), ο Παναγιώτης Στάθης (OPEN) και η Ράνια Τζίμα (MEGA).

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Γιώργος Κουβαράς.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved