Debate Πολιτικών αρχηγών: Επικά σχόλια στο twitter! Tα τσιτσιμπλίγκια, τα πιασάρικα & η viral εικόνα
Media

Debate Πολιτικών αρχηγών: Επικά σχόλια στο twitter! Tα τσιτσιμπλίγκια, τα πιασάρικα & η viral εικόνα

Debate Πολιτικών αρχηγών: Tα τσιτσιμπλίγκια, τα πιασάρικα και η viral εικόνα τρένταραν στο twitter

Mπορεί σχεδόν κάθε βράδυ οι φανατικοί σχολιαστές του twitter να δίνουν τις δικές τους ατάκες απλόχερα κυρίως σχολιάζοντας σειρές και επικαιρότητα ωστόσο η βραδιά απόψε είχε στην κορυφή ένα hash tag το οποίο και έγινε νούμερο ένα trend από το πρώτο κιόλας λεπτό.

image00008.jpeg

Και φυσικά αναφερόμαστε στο αποψινό debate των πολιτικών αρχηγών το οποίο μεταδόθηκε μέσα από την κρατική τηλεόραση και σχεδόν με όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς να κάνουν live αναμετάδοση.

DS2_4314.JPG

Στο twitter στήθηκε πάρτι όχι τόσο σε σχολιαστικό επίπεδο καθώς είναι ένα προϊόν λίγο πολύ «καθορισμένο» αλλά περισσότερα σε αυτές τις λεπτομέρειες που αν μη τι άλλον προσφέρουν άπλετο γέλιο.

Δες στη gallery τα σχόλια και την εικόνα που έγινε viral

Με 26 τηλεοπτικές κάμερες, έξω και μέσα στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, αλλά κι ένα drone, κάλυψε η ΕΡΤ το πολυαναμενόμενο debate των πολιτικών αρχηγών.

Το πλαίσιο στο debate ήταν αυστηρά οριοθετημένο με παράλληλους μονολόγους, θεματικές και χρόνους που είχαν καθορίσει τα ίδια τα κόμματα. Διήρκησε 3 ώρες περίπου και είδαμε πού στοχεύει επικοινωνιακά κάθε κόμμα.

Η ΕΡΤ κάλυψε με 26 κάμερες το γεγονός ενώ το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον ήταν έντονο καθώς ακόμη και ξένοι δημοσιογράφοι δήλωσαν το ενδιαφέρον τους.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved