Μάρα Ζαχαρέα: Αυτό «έπιασε» το αυτί της στο τελείωμα του debate
Media

Μάρα Ζαχαρέα: Αυτό «έπιασε» το αυτί της στο τελείωμα του debate

Δηλώσεις στις κάμερες έκαναν οι έξι δημοσιογράφοι που έθεσαν τις ερωτήσεις τους στους πολιτικούς αρχηγούς στο debate που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Μεταξύ αυτών και η Μάρα Ζαχαρέα.

Η τηλεμαχία της Τετάρτης ήταν εντός του προβλεπόμενου σχεδιαγράμματος και ολοκληρώθηκε ακριβώς τα μεσάνυχτα.

Κατά την έξοδο από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, οι έξι δημοσιογράφοι μετέφεραν όλο το παρασκήνιο και όλα όσα είδαν στο στούντιο που διεξήχθη το debate.

Η Μάρα Ζαχαρέα θέλοντας να αποκαλύψει κάποια από τα τεκτενόμενα προέβη στις εξής δηλώσεις: «Θεωρώ ότι ήταν μια συζήτηση η οποία είχε καλές στιγμές, βγήκαν ειδήσεις, υπήρχε ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα. Πρέπει να σας πω ότι ακόμα και όταν δεν φαίνονταν στην κάμερα υπήρχε ένα κλίμα και μια ατμόσφαιρα μέσα στο στούντιο της ΕΡΤ και αυτό το οποίο κατάλαβα εγώ τουλάχιστον είναι ότι καίγονται να έχουν μια κουβεντούλα μεταξύ τους».

debate.jpg

«Δηλαδή όσο μπορούσαν ο ένας πέταγε την σπόντα του και επίσης είχε ενδιαφέρον να βλέπει κανείς τις εκφράσεις που ίσως να μην φαίνονταν στις κάμερες και τις γκριμάτσες όταν μίλαγε ο ένας και έλεγε μια αιχμή για τον άλλον. Πως αντιδρούσε και ο άλλος, με σταυρωμένα τα χεράκια στο τραπέζι, αλλά το πρόσωπο έδειχνε και αποδοκιμασία και επιδοκιμασία ανάλογα με τη στιγμή. Ήταν ενδιαφέρον».

c0b31cd0-debate.webp

«Στα διαλείμματα δεν θα έλεγα ότι μίλησαν ιδιαίτερα. Αυτό το οποίο έπιασε λίγο το αυτί μου στο τελείωμα είναι, νομίζω, ότι ο κ. Τσίπρας είπε προς τον κ. Μητσοτάκη να κάνουν τελικά και το ντιμπέιτ οι δυο τους στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση» είπε, επίσης, η Μάρα Ζαχαρέα αποχωρώντας από το Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ μετά το τέλος του debate των πολιτικών αρχηγών.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved